Lumea asta e frumoasa. Esti binecuvantat ca traiesti si poti vedea asa ceva. Viata e frumoasa cu atatea minuni in jur si mai ales deasupra capului fiecaruia dintre noi. Urmariti linkul pentru a admira cerul perfect:

Mulder parca iese dintre copaci si merge usor pe carare, pierzandu-se la capatul ei. E o liniste monumentala. Cadrul nu trebuie insa considerat a fi unul de groaza, ci mai degraba unul perfect pentru reverie. Cerul asta este de aici. Asa arata el...

Ridicand mainile, ti-e foarte greu sa atingi o ramura. De varfurile copacilor nici nu mai vorbim. Ai vrea sa te inalti peste ele, prin aurore, pana la stele. Ridicand gandul, poti fi acolo intr-o clipa. Lumea asta e frumoasa. Esti binecuvantat ca traiesti si poti vedea asa ceva. Viata e frumoasa cu atatea minuni in jur si mai ales deasupra capului fiecaruia dintre noi. Urmariti linkul pentru a admira cerul perfect:

Click aici pentru a vedea fotografia completa!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.