Prietena mea a bagat de seama ca ma cam invart prin pat. La un moment dat, m-am rasucit spre ea, atingand-o pe spate. Aveam o erectie puternica. A realizat repede schimbarea de volum, m-a trezit si am facut sex cum nu mai facusem de zile bune.

Sa aruncam o privire pe cateva pareri...

O dimineata tipica: eu am chef de cafea, el are chef de zbenguiala. Finalul diminetii: eu imi beau cafeaua singura, iar el pleaca nervos. Si ar fi atat de simplu daca dimineata m-as trezi in miros de cafea proaspat pregatita… (Alexandra)

Nu v-am convins? Nu-i nimic, mai avem si alte pareri:

In general, dimineata nu este tocmai momentul potrivit pentru sex. In opinia mea, nu se poate intampla nimic fara un dus racoritor inainte, spalat pe dinti si… eventual o cafea aromata dupa. In plus, in primele ore ale zilei timpul este foarte limitat; alarma ne anunta ca e vremea sa ne grabim la job si toaleta de dimineata, este de asemenea foarte importanta. Cu siguranta, sexul de dimineata este perfect doar in filme, cand ea se trezeste cu o coafura impecabila, iar el o saruta afectos, imbratisand-o tandru. Realitatea este diferita si mai greu de adaptat la un scenariu asemanator, cat mai placut pentru ambii parteneri. (Elena)

Sexul nu strica niciodata la casa omului, insa noaptea nu strica niciodata nimic. Fara cafea care sa te ajute in ce camera esti, fara apa de la dus care sa te invioreze, fara pasta de dinti care sa-ti improspateze respiratia, fara intuneric care sa mai ascunda din toata splendoarea celor cateva kilograme in plus sau in minus, fara draperii care sa creeze senzatia de intimitate, sexul parca isi pierde din farmec si nu te mai simti atat de dezirabila si irezistibila in ochii umflati de somn ai partenerului. Sexul dimineata… este da, fantastic de placut dupa ce ai facut toate acestea.

Sexul de dimineata este placut daca nu te deranjeaza ceasul de pe noptiera si iti vine sa-l arunci pe fereastra - deh, mai trebuie sa ajungi si la serviciu, daca te multumesti cu cel mai scurt preludiu din ultima saptamana, daca iti place sexul pe dibuite, daca nu te deranjeaza sa cauti cu ochii intredeschisi organele erogene ale partenerului, daca trupul s-ar intinde nu de somn, ci de placere, daca nu crezi ca ai avut un orgasm in timp ce dormi, daca nu te incearca un carcel in timp ce incerci grabit sa intuiesti cea mai buna pozitie de sex…. (Daniela)

Citeste si:
7 mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (6-12 iunie)
7 mantre puternice pentru...

Cred ca sunt multe neintelegeri in cupluri legata de chestia asta, din pacate. Uneori ma revolta tare toata situatia si faptul ca oricat de mult as vrea sa scap din stransoarea dominarii, nu reusesc. Cand iubesti, nu vrei sa superi… Cred ca in multe situatii noi suferim mai mult. Mie mi se intampla “sa nu am chef” de obicei cand sunt foarte obosita sau cand sunt putin bolnava… Ceea ce este absolut firesc pana la urma si li se intampla adeseori si lor. Numai ca, atunci cand ni se intampla nou sa nu avem chef, primim o multime de reprosuri. Ma gandeam la un moment dat ca incep sa inteleg de ce in culturile orientale exista traditia haremului. E clar! Cand nu poate una, sigur cealalta trebuie sa poata! (Denisa)

Am cerut si parerea lui. Iata care a fost raspunsul celui care a ales sa isi pastreze anonimul. Dar noi ii vom spune Corcodel...

Citeste si:
7 mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (19-25 Decembrie)
7 mantre puternice pentru...

Avionul se prabusea cu o viteza mai mica decat viteza luminii, mai mica decat cea a sunetului, dar suficient de mare cat sa asigure o oarecare imponderabilitate. Aripa dreapta ardea. Cand dau sa ma uit prin hublou spre flacari, o vad pe baba de langa geam pieptanandu-se. Langa ea, o tipa pe la treizeci si ceva de ani era cat se poate de calma, mai ales pentru ca lesinase in urma cu doua minute. Cand am zarit-o, am stiut ca e chiar ea, aleasa inimii mele. Trebuia insa, dupa cum am vazut in Dr. House, sa o scot din centura, sa o pun pe culoar si sa-i ridic picioarele pentru a-si reveni. Cand o apuc de umeri, babuta se intoarce spre mine, ma priveste cu ochi rosii si-mi da de inteles ca trebuie sa-i ofer ceva pentru a scoate tipa mai tanara de acolo. Sex. Rezolv din doua miscari baba, care continua sa se piaptane in timp ce aripa dreapta ardea. Iau tipa de umeri, dar baba se intoarce iar spre mine, cu aceiasi ochi rosii. Vrea iar. Aceeasi chestie. Fac orice pentru femeia visurilor mele. Rezolv baba. Apuc tipa, baba iar. Intru intr-un efect Droste din care nu pare sa ies prea curand. Avionul arde, baba se piaptana si vrea sex la nesfarsit…

Citeste si:
Adriana Simionescu nu vrea să afle sexul copilului. Care este...
Adriana Simionescu nu vrea să...

Prietena mea a bagat de seama ca ma cam invart prin pat. La un moment dat, m-am rasucit spre ea, atingand-o pe spate. Aveam o erectie puternica. A realizat repede schimbarea de volum, m-a trezit si am facut sex cum nu mai facusem de zile bune. Eram inca sub efectul visului ciudat, care nu-mi dadea pace. Iubita mea s-a asezat langa mine, cuprinzandu-ma in brate. Habar nu avea ce facusem eu inainte cu babuta…

De pe Kudika


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.