Putini stiu ca exista si pe Pamant asemenea peisaje demne de Pandora, exceptand desigur insulele plutitoare care nu ar avea nicio logica aici. Mai jos gasiti o portiune dintr-o fotografie cu Zhangjiajie, o regiune din China. Urmariti linkul pentru a vedea poza completa:

Nu trebuie sa te asezi comod pe scaunul din cinematograf si sa-ti fixezi cu maiestrie ochelarii 3D pentru a calatori departe de Terra, in scopul de a descoperi fascinanta planeta Pandora, descrisa de Cameron in filmul Avatar.

Conceptual vorbind, Pandora nu e creatia lui Cameron. Planeta a aparut in mai multe benzi desenate si in povestile SF ale unui rus, care a si avut curajul sa-l dea in judecata pe James Cameron pentru plagiat. Putini stiu ca exista si pe Pamant asemenea peisaje demne de Pandora, exceptand desigur insulele plutitoare care nu ar avea nicio logica aici. Mai jos gasiti o portiune dintr-o fotografie cu Zhangjiajie, o regiune din China. Urmariti linkul pentru a vedea poza completa:

Click aici pentru a vedea fotografia completa!

Ce ziceti, seamana cu Pandora?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.