aca masinile acestea mari trec pur si simplu peste orice si se duc la treaba lor, asta da minune!

Nu stim altii cum sunt, insa chinezii au cele mai tari jocuri de tipul "Saint Tropez". Tot ei detin si o economie care face toate lumea geloasa in vremurile acestea de recesiune. De ce? Poate pentru ca merita. Si numai din cauza faptului ca sunt cata frunza si iarba, dar sunt si destepti, domnule!

Ultima gaselnita pur chinezeasca in materie de transport comun a fost prezentata in cadrul unei emisiuni din care, sincer, n-am inteles nimic. Slava cerului ca a existat o demonstratie video sau ca unele site-uri mari au facut review-uri in engleza, din care am mai putut intelege cate ceva. Inventia este, pe cat de simpla, pe atat de ingenioasa. Autobuzul acesta ocupa practic doua benzi de circulatie si are o constructie care permite masinilor sa ruleze pe sub el, sau el sa treaca peste multimea de autovehicule. Luati-o cum vreti, ca e acelasi lucru.

Daca ne raportam la suprafata de rulare, autobuzul nu ocupa decat sinele speciale. Intr-o tara care numara miliarde de suflete ce vor sa se duca la serviciu cu autobuzul, sa ai cateva zeci de masini mari pe sosele e o problema importanta. Daca masinile acestea mari trec pur si simplu peste orice si se duc la treaba lor, asta da minune!

Ce parere aveti de inventia chinezilor?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.