Cantareata de muzica pop Lady Gaga este cea mai urmarita persoana in viata de pe reteaua sociala Facebook, scrie presa internationala.

Cantareata a ajuns la un record de 10 milioane de fani ai paginii sale de Facebook, fiind depasita doar de Michael Jackson. In urma cu doar un an aceasta avea 3,5 milioane de fani si se afla pe a sasea pozitie in lista celor mai populare celebritati de pe Facebook, scrie ABC News.

Cele mai urmarite 10 celebritati de pe Facebook:

Michael Jackson. Chiar si dupa moartea sa, Michael Jackson continua sa fie cea mai populara persoana de pe Facebook. Cu peste 15 milioane de fani, Regele Pop se afla la o distanta de patru milioane de fani de cel mai apropiat rival Lady Gaga.

Potrivit Facebook, de la 800.000 de fani cati avea MJ inaintea trecerii sale in nefiinta, iar la o saptamana dupa data de 25 iunie, acesta a avut peste 10 milioane de fani.

Lady Gaga. Pe pagina sa de Facebook, Lady Gaga posteaza articole despre cariera sa muzicala, informeaza cititorii cu privire la viitoarele sale turnee si albume si ofera fanilor descrieri legate de vestimentatia sa.

La doar cateva zile dupa ce a atins recordul de 10 milioane de fani, aceasta a depasit un nou record avand peste 11 milioane de persoane care urmaresc pagina de Facebook a cantaretei.

Vin Diesel. Actorul din filmul “Fast and Furious” a ajuns la cota de 10 milioane de fani. Cu o actualizare frecventa a statusurilor, pozelor si clipurilor video, actorul se bucura de succes chiar si in mediul online.

Barack Obama. In urma cu un an, presedintele american Barack Obama a fost a doua cea mai populara persoana de pe Facebook in spatele lui Michael Jackson.

Cu aproximativ 9,9 milioane de fani, Obama a cazut pe a patra pozitie in clasamentul celor mai populare persoane de pe Facebook. Gestionat de Organizing for America, pagina lui Obama include actualizari din activitatea presedintelui si clipuri video.

Megan Fox. Actrita din filmul de actiune “Transformers” are in prezent peste 8,6 milioane de fani care ii urmaresc pagina de Facebook.

Citeste si:
Fostul preşedinte american, Barack Obama, a fost depistat pozitiv...
Fostul preşedinte american...

Desi nu posteaza foarte multe articole, starleta prefera sa posteze aparitii ale sale din reviste si clipuri video.

Cristiano Ronaldo. Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo ocupa a sasea pozitie in clasamentul retelei sociale si este singurul european prezent in top.

Acesta a postat comentarii si imagini de la campionatul mondial din Africa de Sud si are peste sapte milioane de fani. Recent, sportivul a anuntat prin intermediul retelei sociale nasterea fiului sau.

Lil Wayne. O alta celebritate care a urcat cateva pozitii fata de anul trecut este rapperul Lil Wayne. Desi in urma cu un an nici nu se afla in top 10, in prezent ocupa pozitia sapte cu peste 6,7 milioane de fani.

In luna iunie cand a ajuns la cota de cinci milioane de fani, acesta le-a cerut ajutorul fanilor sa isi mareasca baza de client.

Justin Bieber. Una dintre surprizele topului este cantaretul Justin Bieber care ocupa pozitia opt cu peste 6,6 milioane de fani ai paginii sale de Facebook. Acesta a atras un numar impresionant de vizualizari dupa ce a postat unul dintre clipurile sale célèbre.

Citeste si:
Moartea lui Pele îndurerat o lume întreagă. Ce mesaj a transmis...
Moartea lui Pele îndurerat o...

Taylor Swift. Cantareta de muzica country, ce are peste 6,3 milioane de fani, ocupa pozitia 9 in topul celebritatilor pe cea mai populara retea sociala.

Will Smith. Cu mai mult de 5,8 milioane de fani, actorul american inchide clasamentul celor mai populare celebitati de pe site-ul de socializare. Smith a reusit sa mentina o pagina atractiva prin postarea de clipuri cu interviurui si filme precum si cu actualizari despre familia si prietenii sai.

Sursa articol: Wall-street

Vezi si Increderea romanilor - Cele mai mici cote din ultimii zece ani


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.