Era un lucru care ar fi creat un specific si ar fi facut lumea sa vina, macar de curiozitate, pentru a admira colectia ce avea sa se stranga in timp. Aceasta arta asternuta pe cativa centimetri de hartie avea sa functioneze si ca un veritabil viral, aparand pe numeroase site-uri.

Chiar daca nu pare cine stie ce la prima vedere, aceasta manifestare artistica reprezinta acum un mijloc de promovare extraordinar pentru un restaurant din SUA: desenele pe servetele de bucatarie.

Oricine, de la client fidel, localnic sau utilizator al internetului care a auzit de acest pub, poate lasa o amintire la Mama’s Royal Cafe. De fapt, asa a inceput povestea, cu o desen abstract lasat de un client poate plictisit. In midentea proprietarului s-a aprins un bec, acela care se aprinde cand prin neuronii interconectati trece o idee grozava. Era un lucru care ar fi creat un specific si ar fi facut lumea sa vina, macar de curiozitate, pentru a admira colectia ce avea sa se stranga in timp. Aceasta arta asternuta pe cativa centimetri de hartie avea sa functioneze si ca un veritabil viral, aparand pe numeroase site-uri.

Cand Mama’s Royal Cafe a pus la punct si un site, au trecut la un alt nivel, si anume la organizarea de concursuri. Asa se face ca au ajuns astazi la editia 28 si asteapta desene pana pe 31 martie 2011 pentru editia 29. S-au strans galerii superbe, cu unele creatii demne de un pictor genial. Premiile nu au fost niciodata iesite din comun (400$ pentru locul 1) si cu toate acestea inscrierile au fost intotdeuna numeroase. - 10awesome.com

Puteti vedea mai multe exemple excelente pe 10awesome.com!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.