6. FUNDUL Bianca Dragusanu. Da Stiu Personajul e relativ grobian dar arata bine. Am ales-o pentru ca nu e un fund schilod ci unul generos.

“Nimeni nu-i perfect” zice o vorba inteleapta. Cu toate astea, am incercat sa compun o femeie aproape perfecta luand cate o parte anatomica de la femei diferite, in functie de cine are cel mai frumos nas, cei mai frumosi ochi etc. Sa vedem ce-a iesit.

1. PARUL – Monica Barladeanu. Mi se pare foarte bogat. Sper sa fie si greu. Imi place mult parul cu greutate.

2. GURA – Antonia. Cea care canta Morena. Buzele sunt cu o tenta de “iepurila” (doar atat cat trebuie) iar dantura e americana.

3. OCHII – Cristina Dochianu. Nu sunt fanul ochilor albastri, dar astia imi plac fiindca sunt mari. Aproape la fel de mari precum cei lucrati pe computer, ai lui Lady Gaga, din videoclipul “Bad romance”.

4. SANII – Luminita Anghel! PS – Votati PSD!

5. NASUL – Andreea Tonciu! Glumesc. Cred c-o sa merg pe…Simona Patruleasa. Narile un pic arcuite emana sexualitate.

6. FUNDUL – Bianca Dragusanu. Da… Stiu… Personajul e relativ grobian dar arata bine. Am ales-o pentru ca nu e un fund schilod ci unul generos.

7. PICIOARELE – Nicoleta Luciu. Nici foaarte lungi dar nici subtiri Pe mine ma ingretoseaza picioarele subtiri. Se gasesc tot felul de toante care au slabit sa fie si ele ca manechinele alea idioate.

8. MAINILE – As lua una de la Andreea Marin si alta de la Raduleasca. Macar asa sa-si dea mana…

9. TRUNCHIUL – Lili Sandu. Nu stiu cum mai arata acum insa..

10. CONFORMATIA FETEI – Alexandra Dinu dar ceva mai falcoasa, daca s-ar putea.

Voi cum ati alege?

Un articol de: Mihai Bendeac

Poza: Hepta.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.