Romanii mai degraba ar bea o bere cu vedetele autohtone decat cu celebritatile de la Hollywood

Conform unui studiu realizat in Romania de Ursus Breweries, membra a grupului SABMiller plc., Mircea Badea, Razvan Lucescu, Maia Morgenstern si Angelina Jolie sunt celebritatile cu care romanii si-ar dori sa ciocneasca o bere.

Studiul face parte dintr-o cercetare la nivel european initiata de SABMiller in 12 tari, intr-un demers de a intelege preferintele consumatorilor in materie de bere si ocazii de consum ale acesteia si, mai ales, de afla cu ce vedete isi doresc iubitorii de bere sa ciocneasca un pahar.

Cand vine vorba despre celebritati feminine, Maia Morgenstern (41,7%) este preferata femeilor, iar Angelina Jolie are cele mai mari sanse sa fie invitata la o bere de catre barbati, primind 30% din voturile acestora. Studiul pe cele 12 tari a aratat ca 1 din 3 barbati europeni vor sa imparta o bere cu Angelina, ea fiind astfel cea mai populara vedeta feminina.

In timp ce mai mult de una din trei femei ar iesi la o bere cu Mircea Badea, acesta primind 37,8% din voturi, barbatii raman la marea lor dragoste, si anume fotbalul. Ei vor sa discute la o bere cu Razvan Lucescu (37% din voturi), probabil despre Echipa Nationala..

"Studiul nostru arata ca in Romania vedetele locale raman favorite, acestea fiind in topul celebritatilor cu care romanii ar vrea sa bea o bere. Razvan Lucescu are evident suportul intregii natiuni din moment ce construieste echipa nationala de fotbal, si este pe primul loc in topul vedetelor cu care barbatii ar bea o bere. In acelasi timp, cand vine vorba despre celebritati feminine, barbatii din Romania au aratat ca au gusturi internationale, alegand-o pe Angelina Jolie, in timp ce femeile au ales o celebritate locala, si anume ele ar bea o bere alaturi de actrita Maia Morgenstern. Mixul de vedete demonstreaza foarte clar ceea ce stim deja de la mesele festive la care mergem si din barurile pe care le frecventam si anume faptul ca politica, sportul si showbiz-ul sunt subiectele cele mai discutate la o bere,” spune Grant McKenzie Vice Presedinte de Marketing al Ursus Breweries.

Citeste si:
Halloween la Castelul Bran. Oficiali din MAI: „Elon Musk și...
Halloween la Castelul Bran....

La polul opus al acestui clasament se afla Nelson Mandela si Usain Bolt (cu 3 si 4,2% din voturi), iar in categoria celebritatilor feminine, Amy Winehouse si Victoria Beckham.

Tu cu ce vedeta ai vrea sa savurezi o bere?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.