Colgate-Palmolive iti ofera in aceasta iarna o colectie unica de pachete cadou, ideale pentru sarbatorile de Craciun.

Colgate-Palmolive iti ofera in aceasta iarna o colectie unica de pachete cadou, ideale pentru sarbatorile de Craciun.

Men Avalanche - o avalansa de prospetime

Esti un barbat activ, iti petreci ziua la serviciu, iar serile in oras. Ai nevoie de ingrijirea potrivita stilului tau de viata. Incepe-ti ritualul zilnic cu gelul de dus Palmolive for Men Wild Forest ce-ti mentine pielea hidratata de-a lungul intregii zile. Continua cu folosirea spumei de ras Mennen Avalanche ce calmeaza pielea si o hidrateaza, oferind o senzatie de prospetime. Deodorantul gel Mennen Speed Stick Avalanche iti va oferi protectia de care ai nevoie impotriva transpiratiei. Geanta cadou este perfecta pentru a-ti mentine produsele preferate intr-o ordine perfecta.

Men Cool - explozie de prospetime

Ia-ti energia si prospetimea de care ai nevoie dupa antrenamentul la sala cu gelul de dus Palmolive for Men Pure Arctic ce asigura pielii confortul necesar. Combate mirosul transpiratiei cu deodorantul solid Mennen Speed Stick Cool Night care nu te va lasa niciodata la greu. Spuma de ras Mennen Sensitive iti va lasa pielea hidratata si sanatoasa dupa barbierit. Toate aceste produse intr-o geanta cadou.

Men Winter- revigorare pura

Iarna, pielea ta este mai solicitata. Gelul de dus Palmolive for Men Pure Arctic asigura pielii ingrijirea necesara, iar deodorantul solid Mennen Speed Stick Avalanche protejeaza eficient impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut. Pentru zilele friguroase de iarna, poarta fularul pe care ti-l oferim in pachet.

Descopera gama care ti se potriveste pentru ingrijirea ta zilnica sau alege cel mai inspirat cadou de sarbatori pentru cei dragi!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.