Pasiune si exuberanta: celebreaza senzatia pura a miscarii fizice cu Fresh Impact, noua editie limitata a parfumului pentru barbati de la Adidas.

Pasiune si exuberanta: celebreaza senzatia pura a miscarii fizice cu Fresh Impact, noua editie limitata a parfumului pentru barbati de la Adidas.

Disponibil din februarie 2009, Fresh Impact este un parfum vibrant, contemporan, care intruchipeaza spiritul fiecarui sport, oriunde ar fi practicat acesta. Acum, te simti cool, concentrat spre scopurile tale, stapan pe tine in orice situatie.

Un parfum al contrastului, prospetimea lui Fresh Impact te face sa-ti conttientizezi noua senzualitate masculina. Acesta se deschide cu o explozie de arome de lime proaspat stoarsa si frunze zbrobite, intrepatrunsa de note de pepene verde, care te energizeaza si te revitalizeaza. Inima parfumului dezvaluie arome picante de scortisoara, nucsoara proaspata si menta. Alura senzuala, de-a dreptul magnetica, cu note seducatoare este creata de patchouli, ambra si mosc alb.

Sticla rafinata Fresh Impact are culoarea negru lucios si este amestecul perfect dintre atemporala eleganta impodobita cu imaginea dinamica a unei mingi de fotbal albastru stralucitor, care explodeaza in stropi de apa, sugerand putere si prospetime. Contrastul izbitor dintre negrul intens si albastrul azuriu confera sticlei un farmec cool.

Cutia lucioasa neagra este reflexia designului sticlei in acelasi cod de culori vibrante, grafica moderna si mingea care loveste apa cu forta.

O celebrare a placerii si a pasiunii pure pentru sport, Fresh Impact de la Adidas este o experienta vibranta. Pentru momentele in care ai nevoie sa te simti cool si sa-ti atingi potentialul.

Fresh Impact este un nou parfum exuberant care celebreaza senzatiile pure ale sportului. Perfect pentru a-ti reda increderea de care ai nevoie pentru a-ti depasi potentialul!

Citeste si:
Ziua Mondiala de lupta anti SIDA
Ziua Mondiala de lupta anti SIDA

Gama: Eau de toilette 50ml, 100ml pret 36,35 / 48,93 lei
After shave 50ml, 100ml pret 18,73 / 22,46 lei
Shower gel 250ml, 400ml pret 9,54 lei
Body spray 150ml, pret 15,47 lei
Deo Stick pret 13,27 lei

Preturile sunt in RON si sunt preturi de raft recomandate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.