Man, zau ca te-as provoca la o bila pe o asemenea masa de biliard.

Biliard pe o masa grozava..

Man, zau ca te-as provoca la o bila pe o asemenea masa de biliard. Nottage Design spune ca masa lor reprezinta viitorul jocului celebru in toata lumea, joc pe care noi, barbatii, il indragim atat de mult incat ne place sa-l practicam, sa-i urmarim pe profesionisti la televizor sau sa ne pierdem ore in sir pe calculator in turnee grozave de snooker, bila 8 sau mai incitanta varianta la bila 9.

Multi ar vrea sa aiba acasa o masa, sa-si invite prietenii si sa piarda timpul intr-o distractie pe cinste. Daca zici ca tocmai ai vazut un produs revolutionar construit tot din lemn, marmura si material textil, mai gandeste-te. Asteapta sa vezi si noua creatie a celor de la Nottage, care tocmai au lansat un produs ce va revolutiona experienta traita intr-un joc de biliard. Asa le place lor sa se laude..Australienii astia cu chef de inovatii au facut o masa din otel si sticla, pentru care trebuie sa platesti 25.000 $. Te uiti bine la buzunarul tau gros, te asiguri ca ai toata suma asta frumusica in el si dai o comanda ferma, urmand sa primesti un produs si mai frumos, care iti va schimba total locuinta. Lifestyle ca la Donald Trump acasa.

Nu te gandi acum ca e din sticla si bilele nu vor rula deloc bine pe suprafata de joc. Chiar nu e cazul. Australienii au inventat un material numit de ei Vitrik, material ce imita perfect proprietatile meselor clasice. Ce e mai interesant este ca poti vedea oricand bilele, pe si prin masa. Cand lovesti tare o bila, aceasta creeaza un efect interesant, ca si cum ar pluti pe o perna de aer, asemanator jocurilor de air-hockey. Bilele trimise la buzunare ruleaza pe suporturi metalice si ajung in portiunea centrala a cadrului principal. Cand nu sunt folosite, ele sunt depozitate pe un suport elegant de perete, impreuna cu cele sase tacuri excelent finisate, triunghiul si desigur materialul special pentru curatarea suprafetei de joc.

25.000 $. Ai face o bila pe o asemenea masa?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.