Va lasam sa admirati C63-ul poleit cu aur, in galeria foto.

Ce insemna Dubai-ul inainte ca toti ceilalti (in special americanii) sa realizeze ca o punga mare de petrol exista sub tinuturile aride? Poate ca o descriere succinta nu v-ar ajuta suficient, tocmai de aceea consideram utila o comparatie intre doua poze, inainte si dupa:

Dubai inainte:

Dubai dupa:

Dezvoltarea pe care Dubai-ul a cunoscut-o in ultimii ani se vede foarte bine in mai toate domeniile. Reteta a fost cat se poate de simpla: petrolul inseamna bani, banii inseamna investitii, investitiile atrag turisti care vin cu sume uriase pentru o oaza de liniste si lux. Daca tot au dat de bani, arabii si-au descoperit si gusturi alese pentru masinile super luxoase, cu sute de cai putere si neaparat un aspect exterior menit sa arate celorlalti ca inauntru se afla o persoana puternica. Asa au aparut masinile cu caroserii din crom sau, mai nou, acoperite in aur! Cum e posibil? Procesul tehnologic e asemanator cu cel aplicat la suflarea bijuteriilor cu pretiosul metal. Se ia un Mercedes C63 AMG cu un pret de aproximativ 80.000 $ si se aplica pe caroserie un strat subtire din aur, care valoreaza mai mult decat jumatate din pretul masinii. Rezultatul? Undeva la limita dintre kitsch si impresionant, cu un efect de blink blink suficient de pronuntat cat sa ne faca sa spunem, pentru a mia oara: bunul gust nu se cumpara cu bani. Dar punem pariu ca si in Romania ar exista cateva persoane, nu spunem care, capabile sa-si cumpere asa ceva? De gustibus non disputandum..

Va lasam sa admirati C63-ul poleit cu aur, in galeria foto.
poze:[autoblog]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.