Compania elvetiana Hublot stie ca pretitundeni in lume exista oameni care stiu sa aprecieze luxul si care au un respect deosebit pentru personalitatile ce au facut istorie in diferite domenii.

Compania elvetiana Hublot stie ca pretitundeni in lume exista oameni care stiu sa aprecieze luxul si care au un respect deosebit pentru personalitatile ce au facut istorie in diferite domenii. Astfel a aparut ceasul Ayrton Senna Big Bang Limited Edition 500, in cinstea marelui campion de Formula 1.

Facand parte din seria Big Bang 44mm, ceasul se prezinta ca un accesoriu excelent pentru o tinuta mai degraba casual. In combinatie cu un pantalon fin, un pantof sport si un pulover pus peste o camasa, opera Hublot ii va da purtatorului un aer aparte. Il va face sa se simta un campion, exact ca si brazilianul Senna. Ceasul este construit din otel, ceramica, titan, cristale, safire si cauciuc natural, toate de cea mai buna calitate. Cadranul negru poarta semnatura pilotului, scrisa cu rosu. Pentru a scoate in evidenta nationalitatea lui Ayrton, elvetienii de la Hublot au vopsit cel de-al doilea secundar in verde si galben, culorile regasite pe steagul Braziliei. Acest secundar suplimentar poate fi pornit si oprit imediat, prin apasarea unui buton amplasat langa rotita de reglaj. Tot acolo se afla si un al doilea buton care reseteaza secundarul in plus.

Mecanismul functioneaza prin incarcarea automata la miscarile mainii, prin oscilarea unor greutati. In partea inferioara a cadranului exista un indicator care afiseaza gradul de incarcare. Numai 500 de astfel de ceasuri au fost produse incepand cu octombrie 2007, fiecare putand fi achizionat la pretul de 25.000$.
via Hublot


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.