Cele mai importante momente dintr-un joc de fotbal sunt marcate fara indoiala de golurile fiecarei echipe.

Cele mai importante momente dintr-un joc de fotbal sunt marcate fara indoiala de golurile fiecarei echipe. Completate de atmosfera extraordinara din tribune, de emotiile jucatorilor si de ciocnirile spectaculoase de pe teren, aceste clipe ridica fotbalul la un nivel la care celelalte sporturi nu au acces... Iata cateva dintre cele mai spectaculoase goluri din istoria fotbalului:

Argentinianul Maradona si-a uimit fanii la FIFA World Cup in 1986, cand a reusit sa treaca de Nationala Angliei si sa marcheze un gol exceptional.

Best. George Best. Jucatorul irlandez a marcat aici unul dintre cele mai reusite goluri din cariera sa in NASL (North American Soccer League), jucand pentru San Jose Earthquakes impotriva formatiei Fort Lauderdale Strikers.

Dupa ce a driblat un jucator suedez, Pelé, atunci in varsta de doar 17 ani, a marcat un gol de exceptie in prima sa prestatie pentru Nationala Braziliei la World Cup in anul 1958.

21 februarie 1998 reprezinta o data importanta in istoria fotbalului. Roberto Carlos a trimis balonul in poarta adversarilor dintr-un unghi imposibil, in favoarea echipei Real Madrid, care a jucat contra Tenerife in cadrul turneului Spanish League Cup.

Suedezeul Zlatan Ibrahimovic a facut parte din echipa olandeza Ajax, cand a marcat acest gol (deloc stangaci) cu piciorul stang, pe 22 august in cadrul Cupei Olandeze (Eredivisie 2003-2004).

Lionel Messi a incercat sa egaleze performanta lui Maradona, dribland cativa oponenti pentru a inscrie acest gol. Argentinianul a jucat aici pentru echipa Barcelonei in semifinala Copa del Rey 2006/2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.