Nu stii de unde sa cumperi cadouri de Paste? Nu stii cum si unde sa petreci aceasta sarbatoare? Afla totul de la noi!

1. Cadouri traditionale de Paste la Sala Dalles!

Incepand cu vinerea Floriilor si pana in ajunul Pastelui, Sala DALLES gazduieste targul traditional de Paste D’ALLE PRIMAVERII, eveniment sustinut de X PO NOI cu participarea extraordinara a mesterilor populari reuniti cu sprijinul Muzeului Taranului Roman.

Imbracati in straie de sarbatoare, artistii nostri populari impartasesc din mestesugul incondeierii oualor si al picturii icoanelor, migalesc podoabe, cos ii si papusi din carpa. De toate aceste demonstratii autentice de arta traditional romaneasca se vor bucura in special micutii Gradinitei 95 si elevii Scolii nr. 11 din Capitala, invitati sa cunoasca obiceiurile si traditiile populare legate de sarbatoarea Pastelui si sa se initieze in mestesugul incondeierii oualor. Nelipsitul iepuras, atat de asteptat de cei mici, este incarcat cu jocuri si jucarii, oua de ciocolata si cozonaci deliciosi.

Cadouri unicat, special create pentru Sarbatoarea Floriilor, sunt pregatite sa ajunga in casele celor dragi, aniversati cu ocazia acestei zile sfinte. Tot in spiritul traditiei Sarbatorilor de Paste, care aduc innoire si trupului, colectiile vestimentare create de designeri pentru acest sezon de primavara se potrivesc tuturor gusturilor.

Tombola “Cosul cu bucate de Paste” va aduce pe mesele festive ale celor mai norocosi zece vizitatori preparate culinare traditionale. Tragerea la sorti va avea loc sambata, 26 aprilie 2008, orele 12.00, la Sala Dalles.

2. Vacanta de Paste in Grecia

Nu stii unde sa-ti petreci vacanta de Paste? Lazy si Europatravel te trimit in Grecia, mai precis in Creta, in statiunea Hersonissos. Noi va asiguram transportul cu avionul impreuna cu cineva drag si cazarea la hotelul Glaros timp de 5 zile si 4 nopti in perioada 25-29 aprilie. Restul depinde doar de voi.

Citeste si:
Suma medie pe care românii o cheltuie anual pe cadouri
Suma medie pe care românii o...

Pentru a te inscrie in concurs trebuie doar sa te loghezi, sa postezi povestea ta in blogul de pe comunitatea Lazy, sa adaugi eventual si cateva poze relevante, urmand ca in urma voturilor primite de la utilizatori, sa se aleaga castigatorul.

Nu uita sa citesti instructiunile din Regulament iar apoi invita-ti toti cunoscutii sa-ti voteze povestea.

Succes!

Click aici pentru a afla mai multe detalii.

3. Targul de Florii de la Muzeul Taranului Roman

18 - 20 Aprilie, orele 10.00 - 19.00

Mesteri, mestesugari, negustori si breslasi din toate zonele tarii cu oale, linguri, cauce si ibrice de alama; cu ii si marame; cu scoarte si cergi; cu icoane si pristolnice; o sumedenie de oua incondeiate, pite armanesti cu praz, branza si ou; cozonaci, colaci si tot felul de cofeturi; suc de mere si tuica; flori si ierburi de leac...

sambata de la 10:00 la 12:00, la Sala Foaier: demonstratii si concurs de incondeiere a oualor pentru copii;

Citeste si:
Număr impresionant de vizitatori la expoziția „Grădina Luminilor”...
Număr impresionant de...

sambata si duminica, de la 14:00 la 15:30, pe pajistea de langa bisericuta, trupa Dell’ Arte ofera copiilor si adultilor Lapte dulce, un spectacol de teatru de animatie neconventional, cu marionete si papusi (un proiect finantat de AFCN);

vineri, de la 15:00 si duminica, de la 13:00, la Clubul Taranului, muzica veche armaneasca cu Boatea Pindului;

sambata si duminica, fanfara de la Lapusnicu Mare, judetul Caras-Severin;

sambata, loc de popas cu sarmale si placintele lui Lazar si duminica, peste fript la gratar, saramura si vin.

Pretul biletului : 4 lei si 2 lei (cu reducere pentru elevi, studenti, pensionari)

4. Momente dulci de Paste

Ciocolateria – patiseria Cadé a pregatit o colectie deosebita. Aici veti putea gasi cadoul potrivit pentru a celebra o frumoasa zi de sarbatoare: oua de ciocolata, iepurasi de ciocolata, praline fine, prajituri si torturi delicioase.

Citeste si:
Dulciuri contaminate la Carrefour. Acestea conțin o substanță...
Dulciuri contaminate la...

Cadé va propune aranjamente inedite, si cutii accesorizate. Produsele sunt structurate in colectii, in functie de sezon si de ocazie. Retetele prajiturilor si ale torturilor au fost realizate de maestrul patiser francez al ciocolateriei Cadé, campion al lumii la Tort Glacé in anul 2006.

Mai multe detalii despre preturi si produse gasiti aici.


5. Concursuri de Paste

Portalul de concursuri konkurs.ro este cel mai proaspat produs din segmentul entertainment online si tinteste pozitia de lider pe piata concursurilor online din Romania.

Noul portal se adreseaza iubitorilor de concursuri, celor care cauta gratuitati, dar mai ales firmelor care doresc sa isi promoveze concursurile lansate pe site-urile proprii.

“O metoda foarte eficienta de promovare a unui produs sau a unui brand este lansarea unui concurs. Vizibilitatea lui in online este esentiala pentru succesul campaniei. Prin konkurs.ro, concursurile de pe site-uri mai mult sau mai putin anonime pot ajunge 'la suprafata”, a declarat Matei Pavel, omul din spatele proiectului.

Citeste si:
Klaus Iohannis, mesaj de Paștele catolic și Floriile ortodoxe: „Să...
Klaus Iohannis, mesaj de...

Asemenea unui director de site-uri, konkurs.ro actioneaza, atat ca un mediu de promovare pentru organizatorii de concursuri, cat si o resursa utila pentru publicul lor tinta.

In prezent, portalul promoveaza 135 de concursuri, insa avand in vedere ca acestea apar si se epuizeaza zilnic, numarul lor poate creste sau scadea in functie de perioada, astfel incat, se asteapta sa avanseze pana la 300 in perioada Sarbatorilor de Paste.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.