Aceasta reclama te va face sa nu mai trimiti SMS-uri in timp ce conduci.

Cand esti la volan, telefonul nu prea are ce cauta in mana. O secunda de neatentie este suficienta pentru ca dezastrul sa se petreaca. Stiu ca esti de acord cu mine, dar mai stiu si ca esti aproape convins ca tie nu are cum sa ti se intampla asta. Asta credem cu totii.

Campanii de constientizare asupra pericolului la care te supui atunci cand folosesti telefonul in timp ce conduci s-au tot facut. Unele mai directe, altele mai metaforice, toate incercand sa transmita acelasi mesaj. Niciuna nu a reusit parca, pana acum, sa arate atat de verde in fata ce se poate intampla daca ochii iti sunt atintiti in telefonul mobil si nu pe sosea.

In doar 30 de secunde, reclama creata de Adiminstratia Nationala pentru Siguranta Traficului Rutier din SUA, ilustreaza atat de bine riscurile folosirii mobilului in timpul condusului incat s-ar putea sa te faca sa renunti la acest obicei odata pentru totdeauna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.