Daca un membru al familiei s-ar deghiza in cersetor, l-ai recunoaste?

La aceasta intrebare au incercat sa raspunda cei de la “New York City Rescue Mission” prin campania “Make Them Visible” (“Fa-I vizibili”).

Concret, mai multe persoane obisnuite au fost deghizate in cersetori si plasate pe ruta pe care membrii familiilor acestora o urmeaza de obicei. Credeti ca acestia si-au recunoscut propria mama, propriul frate sau propria sotie?

Eh, bine, nu.

Oricat de greu de crezut ar parea, oamenii strazii sunt invizibili, chiar daca este vorba despre un membru al familiei sau de un prieten.

Nu ii vedem. Nu ne uitam cu atentie la ei.”, spune pentru Huffington Post Michelle Tolson, director de relatii publice la New York City Rescue Mission.

Acest experiment are rolul de a ne aminti ca oamenii strazii sunt la fel ca noi. Sunt intr-o situatie dezolanta si sufera. Sunt unchiul, fratele sau sotia cuiva.”, spune Craig Mayes, director executiv New York City Rescue Mission.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.