Un tanar se pune in pielea unui orb si verifica omenia bucurestenilor.

Cand am venit in Bucuresti, pe langa haine, mancare, oale, carti, bunica mea mi-a strecurat in geamantan si o serie de „ai grija”. „Ai grija, gurita lui mamaia, noaptea prin Bucuresti, ca e plin de talhari.” Sau „Sa tii geanta in fata cand te urci in autobuz, sa nu te fure aia pe acolo”. Desi sunt de ani buni in Bucuresti si am locuit si in buricul targului, dar si la dracu’n praznic si nu am fost niciodata pana acum atacata, jefuita sau mai stiu eu ce (si sper sa ramana asa), bunica mea crede in continuare ca Bucurestiul este cel mai periculos oras, ca oamenii aici sunt rai si meschini.

Din pacate, Bucurestiul a reusit sa-si faca printre provincialii mai in varsta vestea o oras rau famat si, asemenea bunicii mele mai sunt si alti oameni care cred ca cei mai rai si periculosi oameni s-au adunat in orasul asta. Eh, bine, pentru ei, si nu numai, au un experiment social care, sper eu, le va reda increderea in bucuresteni.

Marius Gorgan si Mihai Iorga sunt doi tineri care se implica in proiecte sociale. Sunt oamenii din spatele Evil Duck Jokes un proiect care isi propune sa realizeze experimente sociale, dar si glume sau farse.

Clipul care a cucerit inima internautilor romani este „Being blind for a day in Bucharest” in care Marius Gorgan s-a pus in pielea unei persoane nevazatoare si a testat omenia bucurestenilor.

Iata cum au reactionat acestia:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.