O poveste moderna despre dragoste, frumusete, like-uri si retele sociale.

A fost odata ca niciodata o fata frumoasa care, cat era ziua de lunga, stergea cu degetele ei delicate ecranul telefonului in cautarea Printului cel frumos. Cand in sfarsit il gaseste, se intalnesc intr-un bar, se plac pe loc si se iubesc cu nesat pana la rasaritul soarelui. Dupa care, fiecare isi vede de treaba lui si nu se mai intalnesc niciodata. Sfarsit.

Stiu, nu este povestea Cenuseresei cu care ai crescut, ci povestea Tinderellei, varianta moderna si cat se poate de reala a basmului creata de cei de la College Humor. Un fel de modern day romance teribil de cunoscuta, nu?

In varianta moderna, Tinderella este o tanara superba, din liga aia la care putini baieti spera sa ajunga, iar Printul este un student chipes si deloc pretentios care cauta sa se distreze un pic.

Numele Tinderellei vine de la aplicatia Tinder cu ajutorului carei poti vedea ce persoane se afla in apropierea ta. Daca dai Like unei persoane gasite pe Tinder, iar aceasta iti da Like inapoi, atunci aplicatia iti permite sa comunici cu persoana respectiva si sa stabilesti o intalnire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.