Esti un mincinos bun? Afla in doar 5 secunde!

Este cat se poate de simplu sa afli daca tu sau persoanele din jurul tau se pricep la a spune minciuni. Si dureaza doar 5 secunde. Tot ce trebuie sa faci este sa desenzi pe frunte un Q imaginar cu degetul aratator de la mana dominanta. Abilitatea de a minti este, aparent, tradata de modul in care desenam acest Q.

Ai desenat Q-ul? Ce ai observat? Eh, bine, se pare ca daca l-ai desenat cu codita indreptata spre partea stanga a fruntii, astfel incat cineva care te priveste sa il poata citi, inseamna ca este o persoana extrovertita si stii sa minti. Daca, din contra, ai desenat Q-ul cu codita spre partea dreapta, astfel incat tu sa il poti citi, inseamna ca esti o persoana introvertita si nu prea te pricepi sa spui minciuni.

Asadar, daca vrei sa afli daca persoana de langa tine este un bun minicions sau nu, roaga-l sa deseneze un Q imaginar pe frunte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.