Incercati sa nu plangeti.

Daca ati avut un animal de companie stiti cat de dureros este momentul in care trebuie sa va luati ramas bun. Stiti cat de sfasietor este momentul in care, pentru ca este prea batran si prea bolnav, va luati cainele in brate si il puneti pe masa veterinarului pentru o ultima injectie, o ultima mangaiere, un ultim ramas bun.

Ca si cum intreg momentul nu ar fi fost deja suficient de dramatic, fotograful Sarah Ernhart a realizat un proiect trist, dar deosbit de frumos in care surprinde stapanii luandu-si adio de la animalele care le-au tinut companie atatia ani.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Si-a numit seria „Joy Session”, iar numele nu este ales intamplator, ci are o valoare cat se poate de intima. Joy era numele unui Labrador negru, cainele lui Joan, o femeie internata intr-un azi. „Joy era cel mai bun prinete al lui Joan si i-a salvat viata de nenumarate ori”, povesteste Sarah. „O anunta pe Joan cand ii scadea glicemia sau cand era pe punctul sa aiba o criza. Joy se aseza sub ea pentru a-i atenua caderea si era alaturi de ea zi si noapte”.

Dupa o discutie avuta cu Joan, Sarahei i-a venit idea proiectului.

Pentru foarte multe persoane, animalul de companie inseamna totul si vreau sa le ofer oportunitatea sa pastreze aminitrea a ceea ce il face atat special, mai ales in acele momente dificiele. Aceste sesiuni foto sunt pentru oamenii care for sa sarbatoreasca bucuria pe care acele animale au adus in viata lor.

Este un moment foarte sensibil pentru acesti oameni care au fost alaturi de animalele lor o viata intreaga. Eu am plans la unele sedinte foto.”, mai spune Sarah.

Mai multe imagini cu emotionantul proiecte puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina fotografului.

Sursa foto: Sarah Ernhart/ Facebook/ Joy Seassion


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.