Prima arma de foc a iesit de sub tipar 3D. Iata cum arata si cum functioneaza.

Va povestea in urma cu ceva vreme ca doi arhitecti, Benjamin Dillenburger si Michael Hansmeyer, planuiesc sa printeze o camera. Au si facut-o in aceasta vara cand, pe 22 iulie au lansat Digital Grotesque, o camera proiectata digital si scoasa la imprimanta. Cum imprimarea 3D pare sa fie viitorul, o companie americana a realizat prima arma de foc, perfect functionala, scoasa la imprimanta.

Avand la baza modelul clasic 1911, pistolul a fost creat prin sintetizarea laser a 30 de componente metalice, printre care otel inoxidabil, fibra de carbon, crom si fier. Dupa primele 50 de gloante trase, compania producatoare a declarat, potrivit dailymail.co.uk ca pistolul se functioneaza perfect si are o precizie uimitoare. Puteti urmari demonstratia in clipul de mai jos.

Daca va faceti probleme ca datorita tehnologiei armele de foc vor incepe sa fie printate pe banda rulanta, compania americana ne linisteste spunandu-ne ca, momentan, este singura firma care are licente sa produca arme in acest fel.

Foto main: captura Youtube


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.