Faceti cunostinta cu micutul Miles Scott. Are doar 5 anisori, ii place sa se deghizeze, iubeste supererorii si are o identitate secreta. Miles se lupta cu leucemia de cand avea un an si inca de pe atunci viseaza sa salveze lumea asemenea eroului sau preferat, Batman. Zilele trecute, dorinta lui Miles - pardon, Batkid - s-a indeplinit si sub mainile magice a celor de la Make-A-Wish Foundation, San Francisco s-a transformat in Gotham City, iar Miles in supereroul sau preferat.

Pentru ca Miles sa intre in pielea personajului, cei de la Make-A-Wish Foundation au pus la cale o serie de crime. O femeie a fost luata ostatica, The Riddler a incercat sa sparga o banca, iar Pinguinul a rapit mascota Lou Seal. Micutul Miles, imbracat intr-un mini costum Batman, a rezolvat toate crimele si a restabilit ordinea in oras.

Desfasurarea de forte a fost atat de impresionanta incat intreg internetul vorbeste acum despre Batkid, micutul bolnav de leucemie care a salvat un oras intreg. Pana si presedintele Barack Obama a postat un mesaj pe Vine in care il felicita pe Miles pentru ca a salvat Gotham City.

Ben Affleck, actorul care urmeaza sa il joace pe Batman, a spus pe Twitter ca Miles este cel mai bun Batman de pana acum. Ii dam dreptate : )

Bravo, Miles!

Foto: Make-A-Wish Foundation Twitter


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.