Fa acest test si afla care este partea dominanta a creierului tau.

Actionam diferit. Unii dintre noi au nevoie de ratiune si argumente logice, in timp altii se bazeaza pe creativitate. De vina par sa fie creierele noastre.

Creierul are doua emisfere – cea stanga care controleaza partea drepta a corpului si ce drepta care controleaza partea stanga a corpului.

Emisfera stanga este centrul ratiunii si al logicii, in timp ce cea dreapta este asociata cu abilitati precum imaginatie, creativitate, intuitie si sensibilitatea artsistica.

Se spune ca femeile folosesc mai mult partea dreapta a creierului, in timp ce barbatii o folosesc preponderent pe cea stanga. Nu stim daca este asa sau nu, dar stim sigur ca asta nu inseamna ca exista o superioritate a uneia fata de cealalta. Desi diferite, cele doua emisfere functioneaza si sunt utilizate concomitent si complementar.

Daca vrei sa afli care este partea dominanta a creierului tau, site-ul sommer-sommer.com iti pune la dispozitie un test care te ajuta sa descoperi ce parte a creierului folosesti preponderent. Noi l-am facut si rezultatele ne-au uimit.

Afla si tu care este partea dominanta a creierului tau facand testul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.