Diego Arroyo, un art director si foto-jurnalist spaniol stabilit in New York, a reusit sa surprinda sufletul trburilor etiopiene din Valea Omo intr-un colaj de fotografii absolut superb.

Nu este pentru prima data cand, calatorind in jurul lumii, Arroyo reuseste sa suprinda cu aparatul sau foto fetele unei civilizatii si sa spuna povestile frumoase din spatele acesteia. Cu ajutorul sau, tot in paginile acestei reviste, am descoperit impreuna fascinanta Kenya intr-un set de fotografii captivant si graitor.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Arroyo ne cucereste din nou cu imagini dintr-un taram mai putin cunoscut, din sanul unor triburi de care nu am auzit si pe care, altfel, nu am fi avut ocazia sa le cunoastem.

„Timp de patru ani mi-am dorit sa fotografiei triburile din Valea Omo, un loc de o frumusete uimitoare si cu o valoare antropologica exceptionala. A fost o calatorie amuzanta si provocatoare, plina de aventuri si experiente grozave in timpul carora am avut sansa sa aflu mai multe despre mostenirea culturala uimitoare a treburilor din regiune”.

Arroyo spune prin fotografie povestea unor oameni despre care nu stim aproape nimic, a unui mod de viata si a unei culturi pe care nu le cunoastem. Incearca totodata sa le conecteze cu restul lumii, sa arate similitudinle existente, dar si diferentele esentiale.

Mai multe imagini surprinse in sanul fascinantelor triburi etiopiene puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistului.

Sursa foto: Diego Arroyo/ Behance/ Facebook


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.