Proiectele Barbatii SARTO si Ghidul vestimentar SARTO au ajuns in acest an la cea de-a doua editie. Evenimentul de lansare a avut loc la Sala Palatului in cadrul Festivalului George Enescu si a reunit peste 200 de participanti, printre care personalitati din zona academica, culturala, politica, dar si artistica sau sportiva. Printre cei care au venit sa sprijine proiectele initiate de SARTO Made to Measure se numara: Principele Mihai de Laufenburg, Eduardo Nino (Consulul Mexicului), Andrei Nourescu (prezentator Dolce Sport), Ciprian Marica (Atacant la Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei), Bogdan Vladau (actor si model), Alexandra Popescu (prezentatoare Realitatea TV), Aureliu Surulescu (actor si model).

In cadrul evenimentului a fost prezentat in premiera clipul celei de-a doua editii a proiectului Barbatii SARTO, singurul din Romania dedicat culturii vestimentare masculine. Aceasta a inregistrat si o premiera importanta: prezenta marelui actor Victor Rebengiuc si a Altetelor Sale, Principele Mihai de Laufenburg si Principele Serban Sturdza. Clipul integral al Barbatilor SARTO poate fi vizualizat in exclusivitate pe pagina de Facebook SARTO Made to Measure, la acest link.

Barbatii SARTO reprezinta un proiect de suflet pentru noi si ne bucuram sa vedem cum creste de la an la an. La aceasta editie, pe langa foarte multi barbati bine imbracati, au fost alaturi de noi si personalitati importante, iar prezenta lor ne onoreaza si ne da speranta in viitorul proiectului. In Romania sunt foarte multi barbati cu adevarat atenti la vestimentatia lor, iar noi ne dorim sa cultivam si sa sarbatorim acest lucru prin munca noastra de zi cu zi si proiectele speciale, dedicate lor”, spune Alex Moise, membru fondator SARTO Made to Measure.

Odata cu clipul Barbatii SARTO a fost lansata si cea de-a doua editie a Ghidului Vestimentar SARTO, dedicat de data aceasta tinutelor de seara masculine. Ghidul este un reper pentru barbatii care vor sa imbrace perfect o tinuta Black Tie sau White Tie. Acesta va putea fi consultat permanent pe site-ul SARTO.

Barbatii SARTO si Ghidul vestimentar SARTO sunt doua proiecte originale dedicate barbatilor bine imbracati din Romania. Acestia sunt antreprenori, artisti, manageri, freelanceri sau chiar ambasadori, insa au in comun pasiunea pentru vestimentatie si un look mereu ingrijit, indiferent de ocazie.

Partenerii acestei editii au fost Festival Enescu, Master Card Elite, Hewlett Packard, evenimentul avand loc cu sprijinul Domeniile Samburesti si Wide Magazine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.