Participantii la Bike Fest au vizitat in acest sfarsit de saptamana zona Coca-Cola din parcul Izvor din Capitala. Ei au facut miscare si s-au distrat intr-un spatiu dedicat jocurilor interactive si activitatilor fizice, unde au avut ocazia sa pedaleze, sa joace tenis de masa, Wii sau sotron.

Timp de doua zile, participantii la Bike Fest au ars calorii intr-un mod distractiv la zona Coca-Cola, implicandu-se in jocuri de Wii, spinning, ping-pong sau badminton. Pe langa jocuri, ei au avut ocazia sa primeasca informatii si sfaturi pentru mentinerea unui stil de viata echilibrat de la specialistul in nutritie Luiza Pirvu.

Continuand angajamentul luat pentru incurajarea consumatorilor de a face cat mai multa miscare, Coca-Cola a organizat, inaintea festivalului, o serie de concursuri in blogosfera romaneasca dedicate pasionatilor de ciclism, in cadrul platformei Bicicleta Rosie. Sutele de concurenti inscrisi s-au intrecut pentru a castiga una dintre bicicletele rosii puse la bataie de Coca-Cola, iar castigatorii au putut intra in posesia premiilor vizitand zona Coca-Cola la Bike Fest.

Adrian, unul dintre castigatorii unei biciclete rosii, are deja o bicicleta pe care o foloseste in fiecare zi. ”Voi darui bicicleta rosie castigata sotiei mele, pe care incerc de mai multa vreme sa o conving sa renunte la masina si sa foloseasca bicicleta. Daca pana acum motiva ca nu are o bicicleta, acum va fi ”nevoita” sa mearga pe bicicleta zilnic”, spune Adrian.

Dorim sa ii inspiram pe consumatorii nostri sa faca miscare, oferindu-le mereu alternative placute de practicare a acesteia. Orice activitate fizica te ajuta sa te mentii in forma, sa ai o stare de bine si sa te bucuri de viata. Mai mult, pentru Coca-Cola a devenit deja o traditie sa se implice ca partener in cat mai multe evenimente care sustin miscarea si vom continua sa fim un important promotor al unui stil de viata echilibrat”, declara Petre Sandru, Market Operations Director Coca-Cola Romania si Moldova.

Prin participarea la Bike Fest, Coca-Cola Romania isi reconfirma angajamentul de a incuraja cat mai multi consumatori sa faca cat mai des miscare, ca parte a unui stil de viata echilibrat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.