Se pot castiga doar bani postand clipuri pe Youtube? Bineinteles! Iata 5 exemple:

Pentru cei mai multi, Youtube este acel loc magic de pe internet unde pot vedea si impartasi clipuri cu cele mai dragute pisicute de pe planeta. Pentru altii, este sursa lunara de venit. Se pot face bani doar postand clipuri pe Youtube? Bineinteles.

Teoretic, o camera de filmat si un cont este tot ce ai nevoie pentru a incepe sa faci bani. In realitate, pentru a iesi in evidenta din miile de conturi care apar zilnic, trebuie sa investesti mai mult timp si efort. Pentru a transforma vizualizariile in bani, nu poti posta haotic, ci ai nevoie de o idee buna, de un concept si un format. Nu uita nici de editarea videoclipurilor si de promovarea canalului. Daca, in cele din urma, reusesti sa convingi suficienti oameni sa te urmareasca, pregateste-te sa incasezi lunar un cec de la Youtube.

Cum functioneaza:

Ai incercat vreodata sa urmaresti un videoclip pe Youtube dar, in loc de o pisicuta dragalasa, ai dat peste o reclama sacaitoare? Acela este un „pre-roll” sau un hibrid intre publicitatea video de pe TV si cea de pe internet. La fiecare 1.000 de vizualizari a acelui pre-roll, Youtube primeste intre 20 si 25 de dolari.

Cand un canal de Youtube aduna suficienti fani, posesorul acestuia poate aplica pentru a deveni Partener Youtube. Acestia primesc o parte din banii pe care Youtube ii incaseaza din pre-roll-uri. In mod normal, un Partener Youtube primeste aproximativ 7 dolari pentru fiecare 1.000 de vizualizari. Ceea ce inseamna ca pentru un milion de vizualizari primesc... 7.000 de dolari.

Cati bani poti face postand pe Youtube? O gramada. Mai ales daca esti una din vedetele Youtube si ai cateva milioane de fani. Iata cateva exemple:

1. Ryan Higa

Castig anual estimat: 2.3 milioane de dolari

Pe pagina urmatoare poti gasi mai multe exemple



2. CollegeHumor

Castig anual estimat:3.3 milioane de dolari

3. RayWilliamJohnson

Castig anual estimat: 4 milioane de dolari

Pe pagina urmatoare poti gasi mai multe exemple



4. JennaMarbles

Castig anual estimat: 4.3 milioane de dolari

Citeste si:
Lansăm ZUnivers. Azi, la 19:00, LIVE pe canalul de YouTube Radio ZU
Lansăm ZUnivers. Azi, la...

5. Pewdiepie

Castig estimat anual: 6.1 milioane de dolari

Foto main: om de afaceri tanar lucrand la laptop sursa Shutterstock


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.