Oameni din mediul business, antreprenori, manageri si pasionati ai bicicletei se vor intalni joi, 11 Iulie 2013, in Piata Victoriei, incepand cu orele 8:30, pentru a defila in tinuta business, pe bicicleta, in cadrul proiectului Business pe Bicicleta, initiat de Junior Chamber International Bucuresti.

Camasi, cravate, taioare, tocuri si fuste se vor asorta perfect cu bicicleta, pe traseul Piata Victoriei - Piata Charles de Gaulle - Arcul de Triumf - Soseaua Kiseleff. Evenimentul va continua cu o sesiune de networking in Clubul Taranului, aflat in incinta Muzeului Taranului Roman.

Proiectul Business pe Bicicleta promoveaza mersul pe bicicleta la birou si la intalniri si isi propune crearea unei comunitati a oamenilor de afaceri pasionati de acest mijloc de transport.

Business pe Bicicleta este un proiect JCI Bucuresti initiat din dorinta de a schimba mentalitati. Mergand la birou sau la intalniri, cu bicicleta, nu numai ca economisim timp si evitam aglomeratia, dar putem imbina relaxarea si exercitiul fizic, cu munca.“ a declarat Constantin Stanciu, coordonatorul proiectului.

Participantii pot veni cu bicicletele proprii sau pot inchiria biciclete in timpul evenimentului, oferite cu suportul partenerilor: Green Revolution si Bate Saua Sa Priceapa Iapa. Cei care doresc sa participe la evenimetul din 11 Iulie 2013, se pot inscrie, incepand de astazi, pe site-ul proiectului: www.businesspebicicleta.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.