Miercuri, 5 iunie, in cadrul evenimentului tanaaa!, a luat nastere prima expozitie colectiva creata in urma unui live act prin interventia invitatilor prezenti - 'Cadouri'. Expozitia, organizata de tanaaa! la Acuarela cu ocazia aniversarii a trei ani, a fost construita din creatiile invitatilor, acestia putand desena direct pe colajele realizate din produse inscriptibile, indrumati de artistul Pisica Patrata.

Portofelele Mighty Wallet, husele pentru iPad si ceasurile Patch, toate cu suprafata inscriptibila, perfecta pentru a fi scrisa si desenata, au fost baza pe care invitatii au creat colaje personalizate. In acorduri de jazz, invitatii au devenit artisti si au folosit pentru desen markere colorate, rezultand ilustratii urbane din cele mai diverse. Toate produsele astfel transformate au fost ulterior vandute pentru a veni in spirijunul cauzelor pe care le sustine Merci Charity Boutique, primul concept store caritabil din Romania.

Am vrut sa implicam prietenii tanaaa! si sa demonstram tuturor cat de simplu si amuzant poate sa fie sa oferi un cadou original. Husele pentru iPad de la Papernomad, portofele Mighty Wallet si ceasurile Patch au fost baza unor colaje colorate, pline de personalitate, imbinand stilurile diferite ale celor prezenti si creand astfel o expozitie unica contemporana.”, afirma Valentin Corodescu, director executiv tanaaa!.

In deschiderea evenimentului, artistul Alexandru Ciubotariu, cunoscut ca Pisica Patrata, o oferit cateva directii creatoare, el insusi realizand un colaj din produsele de pe giftshop-ul tanaaa.ro.

Mi-a placut ca evenimentul a avut un aer intim si foarte creative. Colaborarea mea cu tanaaa! este mai veche, imi era cunoscut suportul, dar faptul ca am desenat ca un fel de performance Live-Act m-a atras cel mai mult. Faptul ca am beneficiat si de acompaniament audio de buna calitate a contribuit, de asemenea, la reusita evenimentului.”, a declarat artistul urban Pisica Patrata.

Printre produsele incluse in colaje s-au regasit si cele votate inaintea evenimentului drept cele mai inspirate cadouri, fie pentru el, fie pentru ea. Husa pentru iPad Zattere, fabricata dintr-un compozit de hartie realizat de Papernomad, avand curea din canepa si captuseala din lana cu bumbac, a fost declarat cel mai dorit cadou de barbati. Cel mai inspirat cadou pentru femei a fost votat Ceasul Glamour Patch Lime, un accesoriu la moda, in culori neon si eco-friendly, fiind 100% biodegradabil.

Citeste si:
Cadouri deosebite pe care le poți oferi femeilor din viața ta
Cadouri deosebite pe care le...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.