Mii de romani viseaza la reportul de 8,3 milioane de euro al Loteriei Romane. Ai grija ce iti doresti, pentru ca un astfel de castig nu inseamna automat ca vei trai fericit pana la adanci batraneti. Avem 10 argumente in aceasta directie.

1.Evelyn Baseshore

Avere castigata: 5,4 milioane de dolari (in doua castiguri diferite) In cat timp a pierdut banii: 15 ani

Evelyn Baseshore este incredibil de norocoasa, din moment ce a castigat 3,9 milioane de dolari in 1985 si doar 5 luni mai tarziu a dat din nou norocul peste, castigand 1,9 milioane de dolari. O mare parte din bani a daruit-o prietenilor si in rest si-a alimentat dependenta de pariuri.

"Nu este asa de grozav sa castigi la loterie. Toata lumea mi-a dorit banii. Toti stateau cu mana intinsa", a povestit femeia, dupa ce a dat faliment in anul 2000.

A recunoscut ca mai joaca la loto din cand in cand, in speranta ca fulgerul va lovi de trei ori.

2. Ibi Roncaioli

Avere castigata: 5 milioane de dolari In cati ani s-au pierdut banii: 12 ani

Ibi Roncailoli a castigat 5 milioane de dolari in 1991 dar a neglijat sa-i spuna sotului sau ca va oferi o parte din bani (2 milioane de dolari) copilului sau secret, conceput in urma unei aventuri. Joseph Roncailoli si-a ucis sotia in 2003, otravind-o cu medicamente analgezice.

3.Jeffrey Dampier

Avere castigata: 20 de milioane de dolari In cat timp a pierdut banii: 9 ani

Jeffrey Dampier a folosit cele 20 de milioane de dolaric castigate in 1996 pentru a incepe o noua afacere si pentru a-si rasfata membrii familiei - inclusiv o cumnata cu care avea o aventura Victoria Jackson. Aceasta avea la randul sau un amant, cu care complotea sa-i fure banii lui Dampier. In 2005, Victoria Jackson l-a ucis pe castigatorul la loto, impuscandu-l in cap.

4. Callie Rogers

Avere castigata: 1,9 milioane de lire sterline In cat timp a pierdut banii: 6 ani

Callie Rogers avea doar 16 ani cand a castigat 1,9 milioane de lire sterline la loterie in iulie 2003. Au inceput cumparaturile: case, vacante si masini noi pentru rudele si prietenii sai. Rogers a mai cheltuit mii de lire sterline pe petreceri, operatii estetice si haine de firma.

Citeste si:
Zelenski: „Peste 12.000 de soldați ruși au fost uciși în războiul...
Zelenski: „Peste 12.000 de...

In 2009, in varsta de 22 de ani, Callie Rogers a dat faliment si era atat de depresiva, incat a incercat sa-si ia propria viata de doua ori.

"Am vrut sa fac oamenii fericiti asa ca am cheltuit multi bani pentru ei. Dar pe mine nu m-a facut fericita. Ma tot gandeam ca de fapt cei din jurul meu sunt alaturi de mine doar pentru bani", a declarat tanara.

Citeste continuarea pe 9am.ro

Sursa foto main: om afaceri frustrat sursa Shutterstock


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.