Noua gama Gillette Irritation Defense

Atat in sporturile de echipa cat si in cele individuale, cheia succesului consta in strategia si tacticile de joc. Acesta este si motivul pentru care antrenorii detaliaza punct cu punct planuri de atac pentru jucatorii lor.

In materie de barbierit, poți deveni acum propriul tau antrenor, daca esti constient de faptul ca eforturile planificate si constante garanteaza succesul. La fel ca in sport. Asigura-te ca tenul tau primeste cea mai buna ingrijire si arata impecabil prin a incepe ziua cu un barbierit perfect. Vei simți diferența!

Pentru a te ajuta sa arați bine, Gillette iți ofera cel mai bun plan de aparare impotriva semnelor de iritație la barbierit. Tacticile de aparare pentru un ten bine ingrijit se bazeaza pe cooperarea puternica si eficienta dintre membrii gamei Gillette Irritation Defense: gelul sau spuma de barbierit Gillette Irritation Defense, aparatul de ras Gillette Mach3 Sensitive si balsamul hidratant de dupa ras, Gillette Irritation Defense.

Gillette a stabilit deja un standard inalt in lupta impotriva iritației la barbierit o data cu lansarea aparatului de ras Gillette Mach 3 Sensitive. Pasul urmator era, firesc, acela de a-i ajuta in continuare pe barbați, prin lansarea produselor de ingrijire a pielii special create pentru combaterea iritației la barbierit”, a declarat Razvan Resmerița, Brand Communications Manager Balkans.

Noua gama de produse de ingrijire a pielii Gillette Mach 3 IRRITATION DEFENSE combate efectele fizice ale iritației la barbierit si ajuta la protejarea pielii. Fiecare produs din gama Gillette Mach3 IRRITATION DEFENSE ajuta la combaterea a 5 semne ale iritației la barbierit, in fiecare etapa a procesului de barbierit.

Astfel, rezultatul celor trei pasi ai ritualului zilnic de barbierit poate deveni si mai eficient, cu ajutorul noilor produse Gillette:

Citeste si:
5 leziuni comune ale pielii - cum le identifici și ce semnificație au
5 leziuni comune ale pielii -...

  • Inainte de barbierit: formula gelului de barbierit Gillette Mach3 IRRITATION DEFENSE previne arsurile, usturimea, pielea uscata, inrosirea pielii, taieturile si ranile.

  • In timpul barbieritului: aparatul de ras Gillette Mach 3 Sensitive are o tehnologie avansata cu trei lame si cu o banda lubrifianta imbogațita cu Aloe Vera astfel incat barbații sa se bucure de un barbierit mai fin si precis cu mai puțina iritație, chiar si in cele mai sensibile parți ale feței.

  • Dupa barbierit: Gillette Mach 3 IRRITATION DEFENSE Soothing Balm are o formula cu complex de hidratare activ care ajuta la reducerea arsurii, usturimii, senzației de piele uscata si a inrosirii pielii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.