'Stiu ca esti gay de cand aveai sase ani si te iubesc te cand te-ai nascut’. O scrisoare scrisa de un tata catre fiul sau gay a ajuns virala pe internet. O puteti citi integral in interiorul articolului.

Inca traim intr-o era in care asumarea identitatii este unul din cele mai dificile momente din viata unei persoane. O astfel de greutate a avut de intampinat si un tanar pe nume Nate cand s-a decis sa isi recunoasca orientarea sexuala in fata parintilor. Numai ca, inainte sa apuce sa faca acest lucru, tatal sau a auzit converasatia telefonica purtata cu un prieten despre intentia de a-si recunoaste adevarul despre sexualitate lui. Si, pentru a usura grijile fiului sau, i-a scris o scrisoare:

„Am auzit din intamplare conversatia ta telefonica cu Mike, de noaptea trecuta, despre cum incercati sa planificati modul in care sa-mi spuneti ca esti gay. Singurul lucru pe care vreau sa il planifici este sa iei suc de portocale si pâine dupa ce iesi de la scoala. Noi suntem plecati, dupa cum stii. Eu stiu ca esti gay de cand aveai sase ani si te iubesc de cand te-ai nascut”.

Semnat: Tata.

P.S.: Mama ta si cu mine credem ca tu si Mike sunteti un cuplu foarte dragut”.

Scrisoarea a fost postata pe pagina de Facebook a FCKH8.com, o organizatie care sprijina tinereii gay si care lupta pentru drepturile comunitatii LGTB.

Sursa foto: Facebook FCKH8.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.