Jim Hewes prepara de 30 de ani bauturi pentru numeroase personalitati istorice americane.

Citeam zilele trecute un articol despre cocktail-urile lui Jim Hewes, barmanul care prepara bauturi de 30 ani la The Round Robin Bar (Willard Hotel), bar situat la o aruncatura de bat de Casa Alba.

De-a lungul timpului, Jim a preparat bauturi pentru Gerald Ford, Ronald Reagan, George Bush si numeroase personalitati istorice americane.

Cu ocazia Zilei intrarii in functie a presedintelui SUA (20 ianuarie – Inauguration Day), Jim Hewes a pregatit un meniu special, “distiland” istoria prezidentiala in 44 de bauturi (preturile lor variau intre 5 si 15 dolari), cateva dintre ele bazate chiar pe preferintele fostilor presedinti. De exemplu, Madeira (un tip de vin produs in insulele Madeira din Portugalia, fortificat cu brandy pentru a-si pastra calitatea) era bautura preferata de primul presedinte al Americii, George Washington.

In onoarea presedintelui Obama, Hewes a creat o reteta speciala: The Blue Hawaiian.

Citeste continuarea pe: Barstein.ro

Sursa foto main: Shutterstock


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.