Pentru ca traim intr-o era in care va puteti gasi iubita pe Google.

Se apropie acea perioada a anului cand nu prea vrei sa fii singur. Da, de Sfantul Valentin vorbesc, ziua in care poate vreti sa le prezentati parintilor iubita de care le tot vorbiti de cateva luni. Sau poate vreti sa o faceti gelosa pe fosta iubita. Sau, pur si simplu, nu vreti sa va simtit singuri. Norocul vostru este ca traim intr-o era in care va puteti gasi iubita pe Google. Asa ca lasa tehnologia sa lucreze in locul tau si faceti-va un cont pe NamoroFake.com.

Pentru doar 40 de dolari, o firma braziliana creeaza conturi de Facebook pentru iubite false. Vorbim despre un cont complet, cu mesaje si comentarii. Problema va aparea, cel mai probabil, cand cineva iti va cere sa ii arati o poza, moment in care va trebui, cel mai probabil, sa iti photosopezi una.

Din pacate, NamoroFake.com creeaza momentan doar iubite false, nu si iubiti digitali falsi, insa brazilienii promit ca pe viitor sa isi extinda expertiza. Bineinteles, ati putea sa economistiti acesti bani si sa va faceti singuri un cont, desi, asta ar insemna, probabil, mai multa munca. Sau, ati putea sa iesiti in lume si sa cunosteti oameni reali. Nu? Prea curand?

Sursa foto 1 si 2: Shutterstock


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.