Yuppy 28 Iulie 2015 13:44
HTC anunta lansarea noului HTC Desire 626, succesorul modelului HTC Desire 620.

HTC Corporation (“HTC”), unul dintre liderii globali in inovatie si design pentru dispozitive mobile, anunta lansarea noului HTC Desire 626, succesorul modelului HTC Desire 620.

Disponibil intr-o varietate de combinatii de culoare, cu posibilitati nelimitate de personalizare si o camera foto imbunatatita pentru fotografii mai clare, noul smartphone accesibil le ofera utilizatorilor posibilitatea sa se exprime asa cum doresc. Mihai Nodea, Regional Manager, HTC Romania, Ungaria si Moldova:

Noul HTC Desire 626 este proiectat sa ofere o experienta de utilizare personalizata pana la cel mai mic detaliu. Functiile avansate ale smartphone-ului ne permit sa oferim clientilor tot ce este mai bun in materie de design personalizat si performanta, cu un excelent raport pret-calitate”.

Design unic si caracteristici avansate, prin care te exprimi in cel mai mic detaliu

Noul HTC Desire 626 integreaza culori bogate in design-ul expresiv, in doua nuante, oferind o experienta unica de utilizare. Simplu si intuitiv de folosit, telefonul ruleaza Android 5.1 si dispune de interfata HTC Sense, care ofera functionalitati Android imbunatatite si complet personalizate. Cu ajutorul HTC Sense, utilizatorii pot schimba aspectul interfetei telefonului ori de cate ori isi schimba si stilul personal: maximum de personalizare cu minimum de efort. Gradul ridicat de personalizare le ofera posibilitatea sa creeze, sa impartaseasca si sa atinga potentialul maxim.

Cu un procesor Snapdragon Quad-Core de 1.2 GHz, noul HTC Desire 626 asigura o experienta fluida si fiabila de utilizare, oferind utilizatorilor posibilitatea sa faca streaming de filme, sa ruleze cele mai noi aplicatii, sa se distreze cu jocurile favorite sau sa vizualizeze cele mai recente fotografii din galerie, toate acestea prinzand viata pe un ecran LCD HD stralucitor, de 5 inch.

Citeste si:
9 zile dedicate fotografiei și educației vizuale și peste 25 de...
9 zile dedicate fotografiei...

Utilizatorii pot fi mereu la curent cu cele mai noi stiri din platformele sociale prin HTC BlinkFeed, solutie care le permite sa acceseze usor si rapid, in doar cateva secunde, fluxul personalizat de continut online, dintr-o singura privire, direct de pe ecranul de pornire.

Surprinde viata din toate unghiurile, oriunde ai fi

Pentru utilizatorii pasionati de fotografie sau de filmarile scurte si de impact, noul HTC Desire 626 este companionul de buzunar perfect. Cu o camera foto principala imbunatatita de 13 MP si o camera frontala de 5 MP, fotografiile si selfie-urile pot fi surprinse cu claritate din orice unghi, oferind utilizatorilor posibilitatea sa se exprime in cel mai mic detaliu

Functia HTC Eye Experience permite editarea simpla si rapida a fotografiilor prin adaugarea instantanee a efectelor, datorita optimizarilor integrate. Noul HTC Desire 626 dispune si de posibilitatea de a filma clipuri video 1080p de inalta calitate, folosind fie camera principala, fie pe cea frontala, care pot fi apoi transformate in mini filme si partajate cu prietenii si familia, cu ajutorul functiei HTC Video Highlights.

Citeste si:
Florin Cîțu, noul președinte al Partidului Naţional Liberal
Florin Cîțu, noul președinte...

Datorita optiunilor de stocare, ce variaza de la cei 16 GB de memorie interna pana la slot-ul pentru card MicroSD care suporta pana la 512 GB de memorie aditionala, utilizatorii se pot asigura ca fotografiile, videoclipurile si experientele care ii definesc vor fi mereu la indemana pe noul lor smartphone, pentru a le putea vizualiza si partaja ori de cate ori doresc.

Disponibilitate

Noul HTC Desire 626 va fi disponibil in Romania la inceputul lunii septembrie, in variantele de culoare Blue Lagoon si Dark Grey.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.