Yuppy 16 Aprilie 2015 16:36
Galaxy S6 si Galaxy S6 edge, cele mai noi smartphone-uri Samsung, vor fi disponibile pentru achizitionare in retelele partenerilor oficiali Samsung si ale operatorilor telecom incepand de maine.

Dispozitivele au specificatii tehnice avansate, precum si un design modern care imbina metalul cu sticla Gorilla Glass 4, pentru a le oferi utilizatorilor cea mai buna experienta de utilizare.

Cele mai noi smartphone-uri Samsung, Galaxy S6 si S6 edge au fost asteptate cu mult entuziasm de consumatorii romani, acestea inregistrand un numar record de precomenzi, iar incepand de maine, acestea vor putea fi achizitionate de la partenerii oficiali Samsung, precum si de la operatorii telecom,” a declarat Mircea Stoicescu, Head of Product Management Telecom division, Samsung Electronics Romania.

Smartphone-urile vor fi lansate oficial pentru consumatori astazi, intre orele 18:00 – 21:00, in brandshop-urile Samsung din AFI Palace Cotroceni si Baneasa Shopping City.

Primii 120 de utilizatori care isi vor achizitiona unul dintre cele doua smartphone-uri vor primi un pachet de accesorii in valoare de 140 de euro (pentru Galaxy S6) sau 160 de euro (pentru Galaxy S6 edge). In fiecare dintre cele doua brandshop-uri din centrele comerciale, utilizatorii vor avea posibilitatea sa isi faca setarile de baza ale telefonului sau sa le testeze functiile inovatoare asistati de consultanti Samsung.

In plus, Samsung a creat o aplicatie de Facebook pentru utilizatori, in care acestia se pot inscrie pentru a participa la eveniment. In momentul inscrierii in aplicatie, se va genera automat un voucher. Primii 30 de participanti care vor prezenta voucherele, in fiecare dintre cele doua locatii, vor beneficia si de un bonus la achizitionarea smartphone-ului Galaxy S6 sau Galaxy S6 edge: acestia vor primi un dispozitiv de incarcare wireless.

La finalul prezentarii functiilor telefoanelor, utilizatorii pot participa la o tombola, in fiecare dintre cele doua locatii, premiul fiind un smartphone Samsung Galaxy S6 edge de 32 GB. Extragerea va avea loc la ora 21:00, iar castigatorul va fi anuntat atat la fata locului, cat si pe site-ul oficial Samsung Electronics Romania si pe pagina de Facebook Samsung Mobile Romania.

Prin cele doua dispozitive, Samsung le ofera utilizatorilor inovatii relevante pentru stilul lor de viata. Marginile curbate pe ambele parti al lui Galaxy S6 edge afiseaza diverse aplicatii si informatii fara a interveni peste continutul ecranului principal. In plus, tehnologia de incarcare a fost imbunatatita pentru a permite o alimentare a bateriei de 1,5 ori mai rapida decat a Galaxy S5. Iar pentru performanta uimitoare,

Citeste si:
Care sunt cele mai bune accesorii și echipamente complementare...
Care sunt cele mai bune...

Samsung Galaxy S6 si S6 edge vin echipate cu primul procesor de 14nm pe platforma de 64 de biti din lume. Ambele telefoane sunt echipate cu tehnologie de incarcare wireless. Samsung Galaxy S6 si S6 edge vor fi disponibile in versiunile de 32GB, 64GB si 128GB, in culorile White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (doar Galaxy S6) si Green Emerald (doar Galaxy S6 edge).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.