Yuppy 18 Martie 2015 15:17
Samsung Electronics Romania a lansat pe piata locala cele mai noi smartphone-uri de top, Galaxy S6 si Galaxy S6 edge.

Dispozitivele sunt realizate din metal si sticla si sunt echipate cu cea mai avansata tehnologie Samsung, pentru a le oferi utilizatorilor cea mai buna experienta de utilizare. Cele doua smartphone-uri vor fi disponibile la precomanda incepand cu aceasta saptamana, in retelele retailerilor si operatorilor parteneri Samsung si vor putea fi achizitionate incepand cu a doua parte a lunii aprilie.

Design-ul modern, realizat din metal si sticla Gorilla Glass® 4, integreaza cea mai avansata tehnologie Samsung. Ecranul lui Galaxy S6 edge este primul ecran din lume curbat pe ambele margini, rezultat al eforturilor de cercetare dezvoltare depuse in scopul de a oferi utilizatorilor o experienta de vizualizare captivanta si un design unic.

Ne bucuram sa aducem pe piata locala cele mai asteptate smartphone-uri Samsung, Galaxy S6 si S6 edge. Smartphone-urile inoveaza portofoliul Samsung nu numai datorita constructiei unibody si al primului ecran curbat pe ambele parti, ci si datorita performantei superioare pe care o ofera. Utilizatorii se pot bucura acum de o durata mai lunga a bateriei, de o incarcare mai rapida, de o camera foto performanta si de o interfata simplificata”, a declarat Alexandru Munteanu, head of Telecom division, Samsung Electronics Romania.

Camera foto avansata si incarcare wireless

Camerele foto principale si secundare de pe Galaxy S6 si S6 edge sunt de 16MP, respectiv 5MP, si au fost imbunatatite pentru a oferi imagini mai clare. Obiectivele F1.9, senzorii avansati si functiile Auto Real-time High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) si IR Detect White Balance permit realizarea unor fotografii de inalta calitate, chiar si noaptea sau in medii intunecate. In plus, camera foto poate fi accesata mai repede, in doar 0,7 secunde, prin apasarea dubla a butonului home.

Si in capacitatea de incarcare wireless a smartphone-urilor a fost integrata cea mai avansata tehnologie. Respectand standardele WPC si PMA, smartphone-urile sunt compatibile cu toate dispozitivele de incarcare wireless disponibile pe piata, pentru ca utilizatorii sa beneficieze de mai mult confort. In plus, tehnologia bateriei a fost imbunatatita: la incarcarea cu fir, Galaxy S6 se incarca de 1,5 ori mai rapid decat modelul anterior Galaxy S5. Dupa doar 10 minute de incarcare, smartphone-ul ofera o durata de viata de 4 ore de utilizare, iar dupa jumatate de ora bateria dispozitivului se incarca pana la 50%.

Citeste si:
JTI lansează Ploom X în România
JTI lansează Ploom X în România

Performanta uimitoare

Galaxy S6 si Galaxy S6 edge sunt subtiri si usoare, avand doar 6,8 mm respectiv 7 mm grosime, fiind echipate, in acelasi timp, cu cele mai avansate procesoare. Pentru acestea, Samsung a dezvoltat primul procesor Exynos Octacore pe tehnologie de 14 nm din lume, platforma de 64 de biti, alaturi de care a integrat o memorie LPDDR4 si o memorie flash UFS 2.0. Toate acestea asigura o performanta uimitoare, o viteza de procesare mai mare si un consum mai redus de energie.

Samsung Galaxy S6 si S6 edge vor fi disponibile in versiunile de 32GB, 64GB si 128GB, in culorile White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (doar Galaxy S6) si Green Emerald (doar Galaxy S6 edge).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.