Conceptul Lifebook X2 apartine creatorului Park Hyun Jin care a folosit o tehnica mult mai veche pentru a da nastere unui gadget care este in acelasi timp si tableta si notebook, tehnica origami.

Imi place de fiecare data sa folosesc expresia “Viitorul suna bine” atunci cand vad ca tehnologia se dezvolta si ajunge rapid pe niste taramuri la care doar cei mai indrazneti visau acum cativa ani.
Conceptul dezvoltat de Hyun Jin porneste de la tehnica origami si prezinta un gadget foarte interesant. Astfel Lifebook X2 duce portabilitatea la un alt nivel.

Lifebook X2 este defapt un notebook care dispune de un ecran LCD cu touchscreen. Interesant la acest laptop este faptul ca el poate fi impaturit in 4 straturi. Exact! Gadgetul se indoaie in 4 parti, care combinate pot da nastere mai multor gadgeturi, oferind posibilitatea utilizatorului sa aleaga in functie de situatia in care se afla, ce gadget doreste.

De exemplu, daca indoi laptopul in 2 parti (la jumatate) dai nastere unui touchscreen ultra-wide (o tableta), daca continui sa indoi si a treia parte, dai nastere unei tastaturi care impreuna cu ecranul de mai devreme formeaza un notebook in toata regula.
Speram doar ca Lifebook X2 sa ajunga cat mai repede pe rafturile magazinelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.