Facebook lanseaza o noua aplicatie dedicata tuturor telefoanelor de pe piata. Astfel, nu iti mai trebuie un smartphone ca sa pastrezi legatura cu prietenii.

Se pare ca Facebook isi focuseaza toate actiuniile in perioada care urmeaza pentru a lansarea unei aplicatii ce va permite oricarui posesor de telefon(chiar si cei care nu detin un smarphone) sa se conecteze la reteaua de prieteni. Decizia pare sa fie de bun augur tinand cont de faptul ca aproape 80 % (la nivel mondial) din persoanele care poseda un telefon nu au un smartphone ci un telefon obisnuit.

Astfel, Facebook incearca sa vina in intampinarea tuturor printr-o aplicatie ce in primele cateva luni de la lansare va fi oferita gratuit de catre operatorii de telefonie mobila, fara a se folosi nici un pachet de date dedicat.
Daca aplicatia devinde disponibila in forma pe care cei de la Facebook o doresc, putem sa dicutam de „suprematia retelei sociale” la nivel mondial.

„Lansam o aplicatie noua ce vine in ajutorul tuturor persoanelor care vor sa acceseze Facebook folosind orice telefon. Aplicatia este disponibila pentru 2,500 de modele de telefoane si a fost realizata cu sprijinul Snaptu. Aplicatia este adaptata pentru un telefon obisnuit, nu pentru un smartphone si garantam ca se foloseste fara nici un fel de problema. „ Mark Heynen – Mobile Manager Facebook

In Romania aplicatia o sa fie disponibila se pare ca prin intermediul Vodafone.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.