La ce bun sa te mai duci la cinema daca ai acasa ultimul televizor de la Bang & Olufsen?

Display de 103 inci de la Bang & Olufsen

La ce bun sa te mai duci la cinema daca ai acasa ultimul televizor de la Bang & Olufsen? Bazat pe un display Panasonic de 103 inci, noul BeoVision 4-103 iti rasfata simturile cu o tehnologie de cea mai buna calitate, pentru care insa trebuie platit un pret pe masura. Televizorul va fi lansat oficial in luna iulie si va costa 100,000 de euro, fara TVA.

Inainte sa-ti verifici portofelul, trebuie sa stii ca BeoVision 4-103 cantareste aproximativ 500 de kilograme cu tot cu standul. Nu stim exact cat consuma, insa un LCD de 50 inci poate absorbi si pana la 700W, asa ca ne asteptam undeva pe la 1,5 kW. Cine are insa 100,000 euro pentru un TV, nu-si va face griji pentru factura la energia electrica.

BeoVision 4-103 are o rezolutie de 1980x1080 pixeli si isi ajusteaza parametrii in functie de luminozitatea camerei in care se afla. Tehnologiile BeoSystem 3 si VisionClear sunt setate sa recalibreze televizorul la fiecare 120 de ore de functionare. Cand este inchis, "mamutul" parca adoarme, sprijindu-se pe standul propriu. Cand este deschis, un mecanism automat trezeste monstrul in starea de veghe, ridicandu-se pentru a forma un unghi optim de vizualizare.


Cum lucrurile scumpe nu se simt in largul lor singure, B&O recomanda asocierea noului televizor cu un sistem audio wireless si o telecomanda exclusivista, care costa si ele o mica avere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.