Ferrari V4 ar putea deveni una din putinele motociclete construite de catre celebra companie italiana.

Ferrari V4 ar putea deveni una din putinele motociclete construite de catre celebra companie italiana. Nu va ganditi la un motor normal, ci la unul cat se poate de futurist.

Am spus una dintre putinele motociclete deoarece Alfredo Ferrari a mai proiectat cateva modele in anii '50, dar niciunul parca nu se aseamana cu V4. Aceasta motocicleta a fost rapid catalogata de publicatiile de profil drept 'tron pe doua roti' plin cu tehnologii inovatoare.

V4 are motor de Ferrari Enzo, modificat pentru a se potrivi in cadru si pentru a nu livra o putere imensa care ar transforma motocicleta intr-un bolid imposibil de condus. Racirea se face prin aer si apa, cu un radiator de mari dimensiuni pozitionat frontal.

Daca forma motocicletei V4 v-a impresionat, stati sa vedeti si modul de control. Doua manse de avion F-16 au trecut pe post de manere, fiind dotate fiecare cu o serie de butoane programabile. Computerul de bord prezinta o interfata touchscreen amplasata pe caroserie, care afiseaza toti parametrii pe un fundal galben. De acolo se pot alege mai multe moduri de condus, setari pentru suspensie sau motor.

Ferrari V4 este momentan un concept pus la punct de Amir Glinik. Ramane de vazut daca Ferrari va decide sa construiasca aceasta motocicleta, continuand traditia din anii '50.

Sursa: plugin.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.