Samsung Electronics a prezentat alaltaieri publicului international mult asteptatul telefon cu camera de 8 MP, Samsung Pixon.

Samsung Electronics a prezentat alaltaieri publicului international mult asteptatul telefon cu camera de 8 MP, Samsung Pixon.

Samsung Pixon are design premium si grosime de doar 13,8 mm, fiind cel mai subtire telefon full-touch cu camera de 8MP. Nu numai aspectul sau il apropie de o camera foto, dar si fotografiile realizate: x16 digital zoom, auto-focus, fast-shutter, geo-tagging, functie pentru detectatea fetei.

In plus, Samsung Pixon are un display generos full-touch de 3,2 inches, dar si un Photo Browser integrat, care permite utilizatorului acces facil la fotografii.

Geesung Choi, Presedintele Samsung Telecommunication Business, a subliniat faptul ca Samsung este o companie care doreste sa imbunatateasca in mod constant experienta consumatorului de telefoane mobile. ,,Acum, fiecare persoana va avea posibilitatea sa realizeze fotografii mult mai usor, intr-un mod cat mai placut. Pentru prima data, utilizatorul va avea la dispozitia sa o camera foto integrata in telefonul personal, capabila sa realizeze fotografii la fel de bune precum o camera foto obisnuita. Cel mai important beneficiu, alaturi de utilizarea caracterizata de simplitate, este reprezentat de calitatea fotografiilor realizate”, a adaugat Geesung Choi.

Samsung Pixon va fi disponibil in Franta la mijlocul lunii octombrie, urmand sa fie disponibil pe pietele din majoritatea tarilor europene si asiatice.

In Romania, Samsung Pixon va fi prezent pana la sfarsitul lui 2008.

Specificatii tehnice:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.