Mai sunt aproximativ 9 zile pana cand va fi prezentat telefonul mobil care va spulbera concurenta, chiar si pe arhicelebrul iPhone.

Mai sunt aproximativ 9 zile pana cand va fi prezentat oficial telefonul mobil care va spulbera concurenta, chiar si pe arhicunoscutul iPhone.

Asa cum cel mai scump parfum din lume creat de Clive Christian a fost numit simplu "No. 1" pentru a se distinge clar ca lider al parfumurilor din intreaga lume, se pare ca numele celui mai tare telefon mobil inventat vreodata poarta aceeasi cifra... Asadar, there can be only one: 01 Phone.

Pentru ca 01 Phone nu a fost inca lansat, pe site-ul oficial al produsului nu gasim deocamdata decat o poza si un cronometru care ruleaza non-stop pana la lansare. Cei din spatele proiectului au creat o pagina saraca in detalii, insa de mare efect.

Evident, aceasta campanie de teasing functioneaza de minune, pentru ca 01 Phone este deja celebru, chiar daca ramane inca un mister.

Noi inca suntem nedumeriti si primul lucru la care ne gandim este ca un producator celebru probabil ca nu ar avea timp de joaca, la fel cum excludem posibilitatea sa avem de-a face cu o companie no-name care a gasit o metoda ingenioasa pentru a atrage atentia asupra unui produs de calitate indoielnica, dar caruia ii supraevalueaza imaginea.

Analizand singura poza a telefonului, speculam ca 01 Phone va veni cu o tastatura laser, memorie interna de 32 MB, camera foto de minimum 5 MP, ecran touchscreen cu rezolutie impecabila si conectivitate 3G. Chiar daca nu avem la dispozitie decat aceasta imagine, putem observa ca va fi vorba despre o bijuterie de ultima generatie, rodul unui concept indraznet, care merita o strategie de marketing bine pusa la punct. Vom vedea...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.