Samsung a dezvaluit la IFA 2008 o gama de playere muzicale de ultima generatie: modelele S2, S3, U4 si Q1.

Samsung Electronics a dezvaluit la IFA 2008 o gama de playere muzicale de ultima generatie - modelele S3, U4 si Q1. IFA se desfasoara anual la Berlin si este cel mai important targ international de electronice de consum.

Noua gama pune accentul pe sunet, lumina si culoare, pentru a stimula simturile prin muzica, ca parte din conceptul “Elibereaza-te de monotonie” aflat in spatele gamei de playere MP3.

Noile MP3 playere de la Samsung se concentreaza pe imbinarea multor functii si caracteristici reflectate de tendintele din segmentul dispozitivelor mobile care abordeza multifunctionalitatea. O interfata prietenoasa, efecte subtile de iluminare, culori variate si colturi curbate, toate acestea intr-un dispozitiv subtire care comunica emotional cu ascultatorul care traieste intens experienta muzicala.

Choi Young-gyoo, vicepresedinte Samsung si director MP3 Business Team a precizat ca multe functii diferite precum redarea clipurilor, vizualizarea de imagini si text, jocuri, modul A-B repeat se regasesc in noile MP3 playerere, reflectand tendintele din divertismentul mobil, ca raspuns la nevoile consumatorilor de playere muzicale.

“Speram ca playerele MP3 sa devina o solutie completa de divertisment“, a precizat Choi. “Playerele MP3 Samsung ii indeamna pe ascultatori sa creeze, sa impartaseasca continuturi si sa se bucure de servicii multiple.”

Modelele YP-S2 si YP-S3 au fost lansate in luna iunie, YP-U4 va fi disponibil in luna august, iar YP-Q1 va fi disponibil din luna octombrie.

S3: Stralucire

Numele complet al modelului este YP-S3. Succesorul lui K3, modelul S3 combina capabilitati video si multimedia cu un sunet de calitate si design aparte. Modelul S3 dispune de tehnologia de sunet DNse™ 2.0 si include 12 moduri presetate EQ, care permit utilizatorilor sa asculte muzica in medii zgomotoase. Pentru a te bucura si mai mult de el, S3 vine in cinci culori vii: negru, alb, rosu, verde si albastru. Trei screen–save-re atragatoare si efecte ritmate de lumina stimuleaza emotiile si imbogatesc experientele auditiva si vizuala. Dimensiunea si design-ul lui S3 au fost create dupa testarea mai multor forme de maini, astfel incat player-ul se muleaza perfect in palma oricui. Memoria player-ului variaza intre 2GB si 4GB.

Citeste si:
iPhone vs. smartphone-uri Samsung: care este cel mai bun?
iPhone vs. smartphone-uri...

U4: Litmus

MP3 Player-ul Samsung U4 se concentreaza pe un design care da frau liber emotiilor si functionalitate multipla. Design-ul este inspirat de gradatia culorii de pe o pagina de turnesol. U4 dispune de un panel rotund stralucitor care se utilizeaza la LCD-urile si monitoarele Samsung. U4, cu forma unui USB, dispune de ecan OLED gri de 1 inch si trei lumini LED. Player-ul se foloseste de o conexiune USB pentru transferul de date si pentru incarcare. Cele mai importante taste maximizeaza si usureaza utilizarea. Cu posibilitatea de redare a muzicii timp de 16 ore, trei gradatii diferite si doua memorii de 2GB si 4GB, U4 este disponibil in trei culori diferite: trandafiriu, purpuriu si albastru.

Q1: Diamant

Nazuind la distinctia “Cea mai buna calitate audio”, MP3 Player-ul Q1 dispune de DNSe™ 3.0, un upgrade al variantei DNSe™2.0. Q1 include o varietate de tehnologii de sunet precum o functie upscale audio care recupereaza frecventele de sunet. Q1 analizeaza de asemenea starea si genul redat de MP3 si aplica cel mai potrivit efect EQ cu datele analizate. Ecranul LCD TFT de 2,4 inches si efectul de iluminare se dovedesc incantatoare pentru utilizator. Q1 satisface multe nevoi de divertisment mobil ale consumatorilor. Este disponibil in trei culori atragatoare: negru, alb si argintiu si include trei tipuri de memorie, de 4,8 si 16 GB.

Citeste si:
Noua Toyota Land Cruiser: legenda revine cu un design retro
Noua Toyota Land Cruiser:...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.