MacBook Touch, produsul secret al celor de la Apple.

Portofoliul Apple include deja cateva produse state-of-the-art. Noul iPhone 3G, iPod Touch si micutul laptop MacBook Air sunt cateva dintre acestea. Dar se zvoneste ca Apple tine in mare secret un produs care imbina perfect caracteristicile tuturor celor trei dispozitive enumerate mai sus... Sa fie oare adevarat?

Este vorba despre o tableta care cel mai probabil se va numi MacBook Touch. Tableta superslim se pare ca va avea un display multi-touch identic cu cel implementat in iPhone (cu alte dimensiuni, fireste), permitand spre exemplu utilizarea ei in loc de pian.

Zvonurile mai spun ca MacBook Touch va aparea cel tarziu in luna octombrie, justificand cumpararea companiei P.A. Semi de Apple (se pare ca Apple va implementa chipurile P.A. Semi in acest dispozitiv).

MacBook Touch va avea accelerometru, receiver GPS si unitate optica SuperDrive de tip slot-in (ceea ce MacBook Air nu detine). In rest, specificatiile tehnice nu secunosc momentan, insa nu gresim daca ne gandim la un procesor Core 2 Duo sau Atom, 1 GB sau 2 GB memorie RAM, unitati de stocare SSD si placi video integrate in chipset (cel mai probabil Intel).

Sa fie oare aceasta tomana memorabila pentru Apple? Va iesi din nou compania cu un produs revolutionar? Nu trebuie decat sa mai asteptam putin...

[Via]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.