Grundig lanseaza in Romania primul sistem audio portabil cu sunet surround: PSW 5000

Grundig Romania da liber la creativitate in ascultarea muzicii preferate, lansand un sistem audio portabil unic in tara.

Grundig PSW 5000 poate fi folosit atat in interior cat si in mediul exterior. Sistemul beneficiaza de sunet surround 360 grade, cu 12 W putere nominala, dimensiuni compacte, de 40 cm inaltime, 22 cm latime, 20 cm lungime si forma rotunjita. Avand greutate redusa (2,4 kg), este foarte usor de transportat. Dimensiunile boxelor sunt de 15 cm pentru bass si 2.5 cm pentru treble.

'Noul sistem este total diferit fata de ce am experimentat pana acum cand doream sa facem o petrecere in gradina. Luand in considerare toate caracteristicile sistemului Grundig, putem spune ca deschide noi optiuni in comportamentul de ascultator casnic: putem sa ascultam muzica de la combina din sufragerie in timp ce ne relaxam in cada sau putem dansa pe melodia preferata de la MP3 Player, la calitate maxima, in timp ce tundem iarba in gradina', declara Mugur Stefan – Country Manager Grundig Romania.

Grundig PSW 5000 este proiectat pentru o utilizare prietenoasa in natura. Este prevazut cu sistem de protectie impotriva ploilor usoare, dotat cu un suport care il ridica 2 cm de la sol si are un maner ergonomic. Utilizatorul poate alege unul dintre cele trei canale wireless. Sistemul este usor de utilizat, avand un numar redus de butoane de control, cele esentiale.

De asemenea, exista o sursa de semnal wireless, numita sender box, de 12x14x4cm, care poate fi folosit impreuna cu un casetofon, MP3 Player sau chiar radio, folosind propriile baterii. Sistemul audio functioneaza pe o raza de 10 m de la sender box, in asa fel incat te poti bucura de muzica preferata fara a fi nevoit sa iti muti sursa audio in gradina. Pret sistemului Grundig PSW 5000 este de aproximativ 269 Ron.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.