Samsung Electronics a anutat pe 9 iunie, lansarea telefonului Samsung OMNIA (SGH-i900).

Samsung Electronics a anutat pe 9 iunie, lansarea telefonului Samsung OMNIA (SGH-i900).

Acest model imbina cu succes performantele unui terminal business (smartphone), stilul si experienta multimedia pentru a oferi consumatorului conectivitate maxima.

Samsung OMNIA (care inseamna “totul” in latina si “dorinta” in araba), depaseste caracteristicile comune ale telefoanelor mobile existente pe piata.

Caracteristicile unui PC integrate in telefonul mobil

Noul Samsung OMNIA face ca diferenta dintre un PC si telefonul tau mobil sa devina insesizabila, permitandu-ti sa folosesti aplicatii precum e-mail prin Microsoft Outlook. Fiind dotat cu cel mai nou sistem de operare, Windows Mobile 6.1 Professional, OMNIA ofera utilizatorilor sai o extensie mobila a experientei utilizarii PC-ului, oferind accesul prin platforma MS Office la documente in PowerPoint, Excel si Word.

De asemenea, sistemul de operare Windows Mobile 6.1 Professional ofera posibilitatea ca userii sa poata downloada programe aditionale, exact ca in cazul PC-ului de acasa sau de la birou. Pentru usurinta in navigare, un mouse optic similar cu cel al unul laptop, permite o utilitate crescuta a telefonului mobil si un control imbunatatit.

O experienta plina de viata – experienta multimedia

Samsung OMNIA ofera o experienta digitala de top prin intermediul ecranului sau generos (3.2-inch WQVGA LCD), perfect pentru vizionarea fisierelor video sau a slide show-urilor in high-resolution. In plus, suportul MultiCodec pentru DivX, Xvid sau alte formate video, elimina problemele referitoare la conversiunea formatelor. Un alt avantaj este reprezentat de bateria detasabila care asigura longevitate in folosirea telefonului.

Citeste si:
De ce nu este bine să folosești alarma telefonului pentru a te...
De ce nu este bine să...

De asemenea, Samsung OMNIA este dotat cu o camera de 5MP (CMOS), cu optiunea de auto-focus, functia de detectare a fetei si cea de autopanoramare.

Memoria interna a acestui telefon (8GB sau 16 GB) ofera utilizatorului un spatiu generos de stocare. In plus, OMNIA include si functia GPS, cu capabilitati de navigare si orientare.

Interfata TouchWiz, patentata de Samsung, transforma utilizarea acestui telefon intr-o experienta unica, dar simpla. Touch screen-ul high-resolution faciliteaza interactiune dintre utilizator si functiile telefonului, alaturi de tastatura QWERTY (on-screen) care poata fi deschisa in interiorul ecranului.

OMNIA – in cautarea designului perfect

Design-ul, alaturi de functiile complexe, profilul ultra slim de doar 12,5 mm si look-ul platinum, fac din Omnia un terminal mobil high-end care atinge perfectiunea stilistica.

Citeste si:
Samsung, implicata intr-un scandal cu conotatii politice
Samsung, implicata intr-un...

“Sunt foarte incantat sa va prezint noul Samsung OMNIA, un telefon mobil care ofera cu adevarat cele mai bune caracteristici si optiuni pentru utilizatorul din zilele noastre. Samsung OMNIA intareste viziunea noastra asupra telefoanelor mobile, care consta in a oferi telefoane premium consumatorilor care doresc functionalitate, stil, utilitate si entertainment intr-un singur aparat”, a declarat Geesung Choi, Presedintele Samsung Telecommunication Business.

Pe piata din Europa, telefonul va fi disponibil din vara acestui an!

Caracteristici tehnice Samsung (i900):

Network: HSDPA (7.2 Mbps), EDGE / GPRS 850/900/1800/1900

OS: Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional

Display: 3.2” WQVGA TFT LCD (240 x 400)

Camera: 5 Megapixel CMOS
Auto Focus, Image Stablizer, Geo-tagging, Auto-Panorama Shot,
Wide Dynamic Range (WDR), Face Detection, Smile Detection

Citeste si:
Samsung lansează un smartphone pentru fanii BMW
Samsung lansează un...

Video DivX / XviD / H.263 / H.264 / WMV / MP4
Video recording
Video Editing: Trim video, Audio dubbing, Live dubbing, Add subtitle, Image capture

Audio: FM Radio with RDS
MP3/ AAC / AAC+ / WMA / OGG / AMR
Bluetooth Stereo Headset (A2DP)

Value-added Features: GPS
TouchWiz UI
MS Office Document Viewer, Advanced PIM Apps, Push Email,
Auto Rotation, TV Out

Connectivity: Bluetooth 2.0 / USB 2.0 / Wi-Fi

Memory: 8GB / 16GB Flash + External Memory slot : microSDHC™

Size: 112 x 56.9 x 12.5

Battery: 1440 mAh


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.