Sistemul audio Razer Mako si mouse pad-ul Razer Destructor sunt incepand cu aceasta luna, prezente si in Romania.

Razer Mako 2.1 THX incorporeaza tehnologiile THX Ground Plane™ and THX Slot Speaker™ si totodata este dotat cu sistemul digital de amplificare ClassHD™, care permite efecte audio omnidirectionale, demne de invidiat pentru doi sateliti si un subwoofer.

Sistemul audio 2.1 de 300W a fost conceput de Razer, in colaborare cu THX Ltd, unul dintre pionerii industriei audio din intreaga lume.

Designul lui Razer Mako permite eliminarea distorsiunii din sunet de tipul “desk-bounce”. Tehnologia high-end de amplificare a sunetului, ClassHD™, ajuta la obtinerea unei mai bune calitati pentru acesta, alaturi de maximizarea eficientei si puterii sistemului Mako.

Cei doi sateliti ai Razer Mako, bi-amplified, de 50W fiecare, prevazuti cu control DSP, garanteaza o serie de calitati audio, efectul fiind comparabil cu cel obtinut intr-un studio de inregistrare.

Sistemul este echipat cu o telecomada disc, all-in-one, cu LED - touch senzitiv si iesire pentru casti de 3,5 mm, amplificata, alaturi de un input minijack auxiliar si RCA radio imput. Raspunsul in frecventa pentru Mako este: 25-20,000Hz (+/-2.5dB 40-18,000Hz).

Razer Mako este un sistem audio cu design futurist si tehnologie pe masura, care raspunde cerintelor gamerilor, dar si a celorlalti useri, prin mixul de functii pus la dispozitie. Minimalist si sofisticat, sistemul reprezinta un statement pentru posesorii sai, iar aspectul sau high – end depaseste si cele mai indraznete tendinte, impunand o imagine premium.

Mouse pad-ul Razer Destructor a fost creat, testat si validat de unele dintre cele mai importante si respectate echipe de eSports, precum Fnatic, Team World Elite si Team EG.

Inovatia acestui mouse pad consta in suprafata Razer Fractal™, cu aspect metalic, care are textura ideala pentru a asigura miscari precise ale mouse-ului.

Citeste si:
Razer Project Valerie - un laptop cu trei (3!) monitoare
Razer Project Valerie - un...

Accesoriul Razer este optimizat pentru pentru a imbunatati performantele (track up) mouse-ului optic, sau laser: 25% pentru mouse-ului optic si 37% pentru cel laser, comparativ cu alte accesorii de acest gen.

Dimensiunile lui Razer Destructor (350 mm X 280 mm X 2,3 mm) asigura o suprafata generoasa, ideala pentru miscarile de mouse din timpul reprizelor de gaming!

Sistemul audio Razer Mako si mouse pad-ul Razer Destructor sunt incepand cu aceasta luna, prezente si in Romania, fiind puse la dispozitia utilizatorilor de Dream IT, unic importator al produselor Razer, Roccat si Speed-Link, pe piata autohtona.

Razer este o companie cu sediul in Carlsbad, California, SUA, care colaboreaza cu gameri din toata lumea pentru dezvoltarea si crearea perifericelor necesare acestora, bazate pe tehnologii de ultima ora. Compania a castigat reputatia de lider in domeniul perifericelor pentru gameri, dar si premii internationale pentru produsele dezvoltate.

Citeste si:
Sistem unic de exprimare a feedback-ului pentru medici la REGINA...
Sistem unic de exprimare a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.