Samsung SGH – I550, primul smartphone cu sistem de operare Symbian si receptor GPS incorporat al companiei.

HAT Group Co. Romania a lansat pe piata locala noul smartphone Samsung SGH – I550, primul telefon mobil cu sistem de operare Symbian si receptor GPS incorporat.

Samsung SGH – I550 este dotat cu sistemul de operare Symbian v9.2 si S60 Browser v3.1, ceea ce permite rularea simultana a mai multor aplicatii.

Fiind un telefon din zona premium, cu design specific si finisaje metalice, Samsung SGH - I550 are dimensiunile optime (115 x 53 x 13.8mm / 109g) pentru a fi purtat de utilizator oriunde si reprezinta un instrument perfect pentru business. Telefonul este un model cu aplicatii performante care ofera solutii inteligente la cele mai pretentioase nevoi ale utilizatorilor de telefoane mobile.

Samsung SGH – I550, dotat cu sistem de navigare GPS, prezinta un ecran de 2.6”, 262144 color TFT (240 x 320), acesta fiind special conceput pentru utilizatorii care au nevoie de un display generos.
Alaturi de functiile complexe, telefonul are incorporata o camera de 3,2 megapixeli, cu inregistrare si redare video - MPEG4, H.263. Real One - a carei iluminare este asigurata si de Flash-LED. In plus, terminalul I550 este dotat cu music player, care permite redarea mai multor formate audio, precum MP3, AAC, AAC+, e-AAC+ si WMA, folosit si pentru a asculta radio.

Accesul la e-mail si internet prin HSDPA, permite o viteza de download de 3,6 Mbps, iar experienta multimedia este completata de transferul de date si download-uri prin Bluetooth cu A2DP si USB 2.0 de mare viteza.

Terminalul are o memorie de 150 MB si permite folosirea memoriei externe de tip microSD. Tastatura seamana din anumite puncte de vedere cu cea a unor modele Sony Ericsson.

Vizualizarea documentelor inlesnita de Quick Office si Adobe Reader, Organizatorul (To-Do-List, Calculator, Currency Converter) si inregistrarea a pana la 1.000 de numere in agenda telefonica, in functie de memoria disponibila, ofera posibiliatea utilizatorului sa fie intotdeauna organizat si informat asupra programului sau.

De asemenea, lui I550 nu ii lipsesc functii precum Hands-free Speakerphone, Voice Memo si Voice Mail.

Samsung I550 are si o baterie longeviva de 1200 mAh, care permite un timp de convorbire de pana la 3 ore in 2G si 2.6 ore in 3G, iar in standby, pana la 160 ore in 2G si 140 ore in 3G.

Citeste si:
De ce nu este bine să folosești alarma telefonului pentru a te...
De ce nu este bine să...

Modelul este dotat cu functiile de securitate Mesaj SOS si Mobile Tracker, prin care posesorii lui pot fi instiintati in cazul in care este introdus in telefon un alt SIM decat cel care le apartine, fara acordul lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.